Хороскоп по планети

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

В неделя ще възникнат първите отговорности и задължения, с които ще трябва да се ангажирате през следващите няколко дни.

Не бъдете негативни към това, което трябва да свършите, колкото и да е неприятно в действителност. Приемете сериозността на ситуацията, на факта, че вие можете най-добре да свършите тези задачи, или че определени хора разчитат само на вас. Поемайки по-голям товар ще бъде трудно, но наградите, които живота ще ви даде на по-късен етап, ще си заслужават сегашните ви усилия.

Днес може да разговаряте с различни хора по въпроси свързани с имущество или собственост, която притежавате. Може да си уредите важни срещи с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Изненадите днес, с каквото и да са свързани винаги ще имат някаква връзка с дома или със семейството ви. В повечето случаи те ще са положителни, а вероятно ще са по-ярки и съдбовни за представителите на водните зодиакални знаци, и за тези които имат такъв изгряващ знак.

Днес девойките и младите жени могат да разговарят и действат смело по важни за тях неща свързани с пари или с документи.

Прочети още: Дневен хороскоп за неделя: звездите ще ви благословят с късмет

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Овен

Свободните представители на зодия Овен ще намерят своята половинка сред хората, които се занимават със специфични професии. Възможно е влюбване от пръв поглед. Любовния роман може да бъде съдбоносен само в случай , че Овните залагат само на своите чувства а не на мнението на обкръжаващите. Семейните ги очаква едно цяло лято изпълнена намиране на ново хоби или съвместна дейност, която да бъде свързващо звено между тях.

Телец

Самотните представители на знака през лятото ще си търсят партньор, които да задоволи не само техните сексуални , но и финансови потреби. Може би на Телците ще им се наложи да изберат между любовта и материалното. Семейните партньори е възможно да имат проблеми със суетността на своите партньори. Съхранете отношенията чрез преосмисляне на съвместните си цели.

Близнаци

Свободните представители на знака ги очакват много любовни отношения, но без сериозно обвързване. Вероятно е бързо да се сближите с потенциален партньор, но след първото разочарование бързо да прекратите връзката. Семейните Близнаци ще трябва да се изправят пред някои изпитания, като материални затруднения, манипулации и ако те не се разберат е вероятно в тези семейства да се стигне и до раздяла.

Рак

Неангажираните Раци през лятото ще си спомнят за някоя стара любов. Връзката обаче може да се възобнови само не демонстрирате своето превъзходство. Семейните Раци или живеещите на семейни начала  ще бъде благополучна и спокойна.

Лъв

Самотните Лъвове  ще имат много кандидати и ще им е трудно да изберат само един. Преди всичко Лъвовете ще изберат кандидат с приятна визия и емоционална съвместимост. Семейните Лъвове ще имат много разногласия и скандали , но те в повечето случай няма да са съществени и няма да доведат до необратими последици.

Дева

Неангажираните Деви ще си поставят задача бързо да намерят своята половинка. Ако искате  да не сте сами не трябва да афиширате новите си връзки,а по-скоро да се опитате да свикнате един с друг и после да покажете своя избраник на близкото си обкръжение. Семейните Деви е възможно да имат проблеми със семейството на своите партньори защото пречат на техните семейни отношения.

Везни

Неангажираните Везни  ще имат шанс за съдбоносна любовна връзка, която може да промени техният статус. Главното е да не действат импулсивно за да не изгубят дара които им е предоставила съдбата. Семейните Везни ще имат много интензивно и изпълнено с приключения лятоа, като ще работят за свое собствено потомство.

Скорпион

Свободните Скорпиони ще използват всички свои хитрости за да се сдобият с партньор, като е възможно да попаднат на ангажирани вече хора. Време е да се ориентирате към хора с вашия социален статус. Семейните представители ще трябва да осъзнаят, че изискванията, които имат в семейно отношение са нерационални и ще е перод на преоценка на ценностите.

Стрелец

Свободните от вас ще имат шанс да намерят своя половинка и ако съумеят да е задържат за по- дълго време може да ги очаква щастлив съвместен живот. Семейните представители на знака ще се радват на благоприятен период. През тази година партньорите ще имат възможност да осъзнаят колко са ценни един за друг.

Козирог

Неангажираните представители на знака е малко вероятно да намерят партньор които да отговаря на техните високи изисквания. Помислете какво точно искате да притежава човека срещу вас. Семейните представители на знака ще се радват на благоприятно за семейните отношения период, но за да го постигнат това разбирателство и хармония не е желателно Козирозите да не товарят партньора си със своите собствени проблеми.

Водолей

Неангажираните Водолеи трябва да се отпуснат и е възможно да се забъркат в отношения, които доскоро са били недопустими или забранени. Семейните представители на знака ще трябва да доказват своите качества и да стимулират своите семейни отношения непрекъснато, за да сплотят съюза.

Риби

Рибите без партньор ще се сблъскат с доста проблеми в личните отношения, но все пак ще имат шанс да срещнат човек, които ще има всички качества, които търсят. Ще трябва да започнете да гледате обективно на нещата. Семейните представители на знака ще се сблъскат с много разногласия и трудно ще намират общ език с партньора си , но има голяма вероятност да преодолеят кризата и да запазят отношенията си.

Още статии ...