Алена: Две зодии получават шанса на живота си, друга среща любовта

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През дадения период енергията – нежна, деликатна и изцеляваща, е в пълен синхрон с вас.

Овен
Звездните влияния ще ви предразположат да се отдадете на почивка и на по-спокойни занимания. Не е препоръчително да хабите излишна енергия, като се заемате да изпълнявате много задачи или още по-зле – да започвате нещо, да не го довършвате и да подхващате следващото. В понеделник ще си спестите някои проблеми, ако овладеете напористата си природа и оставите събитията да се развиват. Би било чудесно, ако имате възможност да отделите малко повече време за себе си, през което да спортувате или да правите нещо, което обичате. Възможно е чуждите болки да ви въздействат силно и да ви завладее желание да помагате.

Телец
Препоръката към вас е да не се опитвате да спирате промени, които вече са назрели и няма как да бъде прекратено осъществяването им. Събитията ще ви подскажат как да действате, ако в живота ви е дошъл момент за раздяла или е наложително да се направи някаква реформа. По всяка вероятност на неуспех ще бъдат обречени опитите ви да се противопоставите на съдбата, само и само да запазите нещата такива, каквито са. По този начин нищо чудно да си навлечете още по-големи проблеми. Независимо дали обстоятелствата ви харесват или не, опитайте се да се доверите повече в съдбата и да приемете факта, че не бихте могли да контролирате всичко.

Близнаци
Звездите ви дават възможност да се погрижите за душевното и физическото си здраве – всякакви дейности в тази посока са препоръчителни и ще ви доведат до положителни резултати. Събитията, които се случват, както и вътрешните ви преживявания, ще ви подтикнат към пречистване – може да решите да приложите някаква диета или детоксикация, а също така и да направите промени в начина си на живот, ориентирани към здравословното хранене или по-активното движение. Ако отдавна се чудите дали да не отделите час за занимание с йога, сега е моментът да го сторите. Пречистването обаче може да е не само физическо, а и емоционално.

Рак
Добре е да бъдете малко по-внимателни – възможно е миналото да навреди на живота ви в настоящето. Има вероятност отношенията ви с някого да отворят стари рани, да се почувствате обидени, използвани или оскърбени. Разбира се, тези чувства са си ваши и никой не може да ви съди за тях, но ако позволите на стари истории да определят действията ви, нищо чудно да сбъркате. В понеделник ще ви се отрази добре, ако се грижите повече за себе си. Забравете всички „трябва“, оставете партньора, децата, родителите и приятелите ви да си живеят живота, а вие се концентрирайте върху себе си и върху това, от което имате нужда в момента.

Лъв
Възможно е да се изправите пред предизвикателствата,, засягащи най-вече семейните отношения и емоционалния ви свят. Доста вероятно е да възникнат драми – у вас или у член на семейството ви, особено ако във вашата фамилия е прието проблемите да се потулват, само и само всичко да изглежда перфектно. Дори да успеете да излъжете останалите, себе си трудно ще заблудите, защото събитията ще оставят своя отпечатък върху душевния ви свят. Тъй като повечето от вас реагират доста бурно, когато търпението им се изчерпва, а през следващите дни има риск това да се случи, опитвайте се все пак да овладявате огнените си страсти.

Дева
Благоприятен ден за работа е събота – тогава ще се организирате най-добре и съответно ще пожънете добри резултати. В понеделник и вторник емоциите ще попречат на някои от вас да се съсредоточат върху задълженията си, а други просто няма да бъдат в най-добрата си физическа форма. Ето защо е по-удачно да пестите силите си и да избягвате хора и ситуации, които биха могли да ви причинят допълнителен стрес и притеснения. Ще ви подейства добре, ако прекарате повече време у дома или общувате с близките, които ви разбират, тъй като в началото на седмицата по всяка вероятност ще изпитвате нужда от емоционална подкрепа.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg