Седмичен хороскоп за 12-18 декември: предстоят много вълнения и интересни срещи

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Очаква ни една много динамична седмица - ще се срещаме с повече хора и ще водим интересни разговори. Условията са чудесни за делови преговори и подписване на договори.

Има вероятност да срещнем някои предизвикателства в общуването, но ако имаме желание да обсъдим ситуацията със замесените хора и да водим диалог, ще постигнем изясняване и разбирателство.


Овен

През тази седмица ще бъдете много продуктивни – всички усилия, които полагате, ще дават чудесни резултати, така че не пестете сили и довършете онова, което сте започнали. 

Телец

През тази седмица звездите ви дават чудесна възможност да изясните спорен въпрос с човек, с когото поддържате лични или делови взаимоотношения.

Близнаци

Очаква ви емоционална седмица, в която има вероятност в личните си взаимоотношения да бъдете изправени пред трудност. Независимо дали става дума за явен конфликт с някого или за някаква ваша дилема, не подхождайте с лека ръка към случващото се.

Рак

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето основно със служебни въпроси и проблеми. Дали обстоятелствата ще бъдат благоприятни за вас зависи много от това как и за какво изразходвате енергията си.

Лъв

Очаква ви много успешна седмица, особено що се отнася до работата и професионалното ви развитие. Ще имате добри идеи, а най-хубавото е, че ако не ви мързи да работите, ще постигнете и значителен напредък при реализацията им.

Дева

Даже и да искате, през тази седмица трудно ще се застоите на едно място – вероятно ще имате повече срещи и служебни ангажименти. Що се отнася до общуването с околните, там ситуацията ще бъде доста шарена.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg