КЪРВАВИ СЛЕДИ! Полицаи търсят таен ключ, ползван от убиеца Викторио

Хороскоп по планети
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Полицията търси таен ключ, ползван от Викторио, който уби приятелката си Дарина в столичния квартал "Надежда 2". Предполага се, че мъжът тайно си е извадил дубликат от апартамента на приятелката си, преди да се скарат окончателно и той да напусне, връщайки й ключовете за апартамента.

Полицията търси таен ключ, ползван от Викторио, който уби приятелката си Дарина в столичния квартал "Надежда 2". Предполага се, че мъжът тайно си е извадил дубликат от апартамента на приятелката си, преди да се скарат окончателно и той да напусне, връщайки й ключовете за апартамента.

Вероятно именно с дубликата Викторио е проникнал в жилището във фаталния ден, пише столичен всекидневник.

До тази версия те стигат, след като ченгетата разбират, че при предишен скандал Дари прибира връзката с ключове за дома си на ул. "Бели Дунав" от бащата на детето. Първоначално се твърди, че до срещата между Викторио и Дарина в понеделник се стига след разговори по телефона между двамата.

"Ако това е така, жертвата трябва да му е отключила и да е била с лице към Викторио. Това не обяснява куршума в тила. Медицинска експертиза ще доказва и кой от двата куршума я улучва първо", коментират експертите.

По този начин се обяснява и краткостта на срещата между двамата - Викторио престоява не повече от 4 минути в апартамента, което означава, че нормален разговор не е имало, а той директно е стрелял. Тъй като са били само двамата и няма други свидетели, редица експертизи ще установяват с лице или с гръб е била Дарина към вратата, тъй като единият от куршумите попада в тила й.

Ако е била в гръб, това на практика означава, че няма как да е посрещнала Викторио на вратата, а много по-вероятно е той да е влязъл с въпросния ключ дубликат, който може да е извадил по-рано, за да е сигурен, че ще може да вижда детето си.

"Длъжни сме да работим по всички версии, а не само по думите на обвиняемия. Тепърва ще бъде направен следствен експеримент, който да изяснява обстоятелствата, тъй като никой не знае какво се е случило между тях", категорични са разследващи.

От разпитите на почернените близки става ясно, че Дарина ги е успокоявала във фаталния ден, че нищо няма да й се случи, защото Викторио няма как да влезе и вратата ще бъде заключена. Затова и ако бъде открит ключ дубликат, на практика ще бъде доказана планираността на убийството, за която говорят близки до Дари и малката Никол, смятат експертите.

До момента Викторио твърди, че не помни нищо от убийствата. Адвокатката му настоява за психиатрична експертиза, като целта й е да докаже временна невменяемост на клиента. Очакват се кръвни проби за алкохол и наркотици, както и графологична експертиза на писмото, в което Викторио се кълне, че нищо няма да направи на детето си и че майката Дарина му е посягала й и затова я убил.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg