Дневният хороскоп на Алена за сряда: Очаквайте значителни финансови постъпления

Хороскоп по планети
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневният хороскоп на Алена за сряда - 9 януари!

Дневният хороскоп на Алена за сряда - 9 януари!

Овен

Постарайте се да приключите изостаналите служебни задачи. Ако успеете да се справите по-рано след това може да се посветите на замислените начинания. Ваш колега иска съвет от вас за сериозен проблем, с който не може да се справи сам. Намерете време да го изслушате и да му помогнете, ако е във вашите възможности.

Телец

Орисани сте да изживеете ден в който сте изпълнени с желание за работа, но все някой ви пречи и блокира плановете ви. Освободете се с лекота от нежеланите приятелства. Бъдете внимателни и преценявайте добре всяка своя крачка, ако се налага да решавате дали да инвестирате в нова дейност или в разширяване бизнеса си. Ще се справите с всичките си служебни задачи.

Близнаци

Сутринта е подходяща за делови срещи. Налага се да отхвърлите изостанали и вече проблемни служебни задачи. Имате възможност да се срещнете с влиятелни хора, които биха ви подкрепили в новите ви проекти. Предстоят ви неотложни срещи с новопостъпили колеги, които сте задължени да обучите. Предпазливостта в общуването с тях е задължителна.

Рак

Трудностите няма да ви подминат, ако се впускате в начинания в този ден, особено необмислени. Бъдете внимателни във всичко, което предприемате. Стабилизирайте постигнатите професионални резултати. Предпазливостта е задължителна за всички, но особено отговорни да бъдат работещите в сферата на търговията.

Лъв

Очаквайте значителни финансови постъпления, от добре свършена работа през миналата година. Те са доказателство за признание на професионалните ви успехи, заслужени с активна работа. Не надценявайте възможностите си в този ден. Пресметнете приходите си от миналия месец, за да разпределите разходите за този и следващия месец.

Дева

До обед се примирете с неочаквани промени и изнервящи ви разговори. Не сте си отпочинали добре. Изключете съзнанието си от семейните си проблеми и успехът ще бъде с вас. Не пропускайте възможността да си осигурите приходи от изпълнението на нови служебни задачи. Не отказвайте помощ и приемете критиката.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg
loading...