Дневният хороскоп на Алена за събота: Финансовите постъпления и неочакван късмет, ако сте от тези 3 зодии

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневният хороскоп на Алена за събота - 12 януари!

Овен

Успехът в този ден принадлежи на всички заети с творчески професии. Търговците ще се сблъскат с проблеми, ако счетоводната им документация не е изрядна. Финансовите загуби и неочаквани трудности са породени от липсата на отговорност от ваша страна или защото сте се доверили на нечие мнение. Не рискувайте!

Телец

Нямате причина да сте тревожни и напрегнати. Ще успеете с търпение и такт и с проява на дипломатичност да се справите с юридически проблеми и съдебни дела, които ви притесняват от месеци. На работното място се заемете с обичайните си задължения. Успехът е с вас. Премълчавайте, ако искате да избегнете поредната разправия с колегите си.

Близнаци

Въпреки желанието ви да стабилизирате финансовото си положение чрез допълнителна работа, ще се наложи най-напред да изгладите конфликтите в семейството си. Очаква ви натоварен със задължения ден. На работното място сте напрегнати, разсеяни и не особено активни.

Рак

Не бъдете прекалено впечатлителни, ако ви притеснят преодолими, но досадни трудности. Породени са от недоброжелателното отношение на вашите колеги, които са се озлобили заради спечеленото доверие на влиятелни хора. Не се ядосвайте заради отношението им, защото ще провалите плановете си.

Лъв

Неочаквана новина ще ви принуди сутринта да промените плановете си. Уговорените сделки в този ден ще ви донесат добри приходи, но отложете подписването на договорите с няколко дни. Избягвайте конфликтите с вашите колеги. Бъдете внимателни, ако са ви поставили отговорна и спешна служебна задача, защото приходите от нея са отлични, ако се справите в срок.

Дева

Не провеждайте делови срещи, ако са свързани с важни договори, които предстои да подпишете. Рискувате да се провалите, защото сте разсеяни. Не споделяйте плановете си за деня. Ваши конкуренти завиждат на успехите ви. Очаквайте приходи, които ще ви осигурят възможност да нови инвестиции.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg