На 75 съм, а не знам какво е болка в ставите, благодарение на това средство

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Днес искам да ви науча на най-доброто естествено лечение, за да се справите с ужасната болка, да можете да ходите отново и да извършвате нормално своете ежедневни дейности.

Реалността е, че това средство можете да го използвате като напитка и като мехлем, като го приготвите сами вкъщи със съставки, които вероятно имате в хладилника си.

Ето защо, ако искате да спрете тази ужасна болка в ставите, прочетете статията докрай и научете как да си приготвите това чудесно лекарство. Искате да научите повече? Продължете да четете…

Досега имаше само процедури за облекчаване на дискомфорта в ставите с помощта на противовъзпалителни средства, които могат да имат определени ефекти.

Състояния като остеоартрит или артрит причиняват ставна болка почти постоянно. Тези заболявания водят до определена и постоянна неподвижност, така че хората са принудени да използват бастуни или дълго време да лежат в леглото.

В тази връзка, трябва да споменем, че има много ефективен инструмент, който ще ви помогне да се справите с болката в ставите и ще забави развитието на болестта. Ето защо днес ще ви покажем как да го приготвите.

Елиминиране на болката в ставите:

Съставки:

1 патладжан

1 литър вода

Начин на приготвяне:

Загрейте водата, без да я кипвате. Махнете от котлона и поставете нарязан патладжан в горещата вода. Оставете водата да се охлади на стайна температура. Съхранявайте в хладилника.

За вътрешна употреба:

750 мл трябва да изпиете на три части през деня, както следва: един път на празен стомах, втория път преди вечеря и последната доза преди лягане.

За външна употреба:

Към останалите 250 мл добавете 50 мл зехтин. Разбъркайте добре двете съставки и нанесете върху болезнените места, като леко разтриете, преди да си легнете. Необходимо е засегнатите области да се затоплят, затова поставете кърпа с превръзка на болезненото място.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg