Кръстосайте ръцете си и разберете какво разкрива вашата личност

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Има много интересни теории за това защо хората кръстосват ръцете си. Изследователите са открили, че невроните в мозъка реагират и се свързват по различен начин въз основа на начина, по който човек пресича ръцете си.

Експертите по езика на тялото във ФБР обясняват също, че начинът, по който някой кръстосва ръцете им, може да означава различни неща: от самоуверяващ се начин за облекчаване на стреса, до начин да се прикрият несигурността...

Но какво означава за вас? В този забавен тест за личността, вижте как кръстосате ръцете си естествено, а след това прочетете по-долу, за да видите какво разкрива за вашата личност.

1. Дясна ръка отгоре

Ако естествено сгънете ръцете си с дясната си ръка върху горната част на лявата ръка, тогава сте дълбоко творчески човек, който има склонност да мисли извън кутията.

Много неща привличат вниманието ви в живота, тъй като можете да намерите почти всичко, което да е интересно или красиво. Също така сте склонни да бъдете гъвкави в мисленето си.

Винаги са готови да помогнат на другите, те са известни с това, че са добри и грижовни хора.

2. Лявата ръка отгоре

Ако естествено сгънете ръцете си с лявата си ръка върху дясната ръка, вие сте разумен и практичен човек с добро количество емоционална интелигентност.

Вие сте отворени и толерантни към други хора и техните идеи, винаги готови да изследвате двете страни на даден въпрос, преди да формирате мнение.

Склонни сте да искате най-доброто за всеки и по-скоро бихте искали всеки да спечели, а не само един победител.

Вашето дълбоко разбиране, разумно разсъждение и опит в някои области привлича уважението на другите.


3. С двете ръце отгоре

Тези, които естествено сгъват ръцете си с двете си ръце върху противоположни ръце, са склонни да бъдат уверени и да имат здравословно самочувствие.

Те знаят, че са достатъчно добри само така, както са, и че другите също са достатъчно добри само като самите те.

Вие сте пример и сте готови да направите първата стъпка във вашите взаимоотношения.

Другите са готови да се доверят на вас и вашата ярка личност носи радост на всички около вас.

Вашите приятели биха ви описали като любяща и безкористна личност, която винаги се „поставя в другите обувки“, за да разберат по-добре своята ситуация.

Има и 4-ти начин да прекосите ръцете, които имат двете ръце, пъхнати вътре и под ръцете.

Тези, които са склонни естествено да кръстосват ръцете си по този начин, имат тенденция да бъдат малко интровертни, но също така имат и много здрава вътрешна основа.

Те са независими и се поддържат.

Тяхната чувствителност се съчетава с години на личностно израстване и когато споделят своите овластяващи преживявания с други хора, онези, които чуват често уважават и се възхищават колко силни в действителност са.

А как кръстосвате ръцете си вие?

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg