Изберете ангел от картинката и вижте какво послание ще ви донесе

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Всеки ангел от картинката има определено послание. След като направите своя избор, ще разберете какво вещае съдбата за вас!

1) Архангел Чамуел: трябва да спрете да се страхувате

Архангел Чамуел идва да ви каже, че не е нужно да се страхувате, трябва да оцените времето си, защото нищо не трае вечно. Също така, опитайте се да не се плашите от сълзите, защото те пречистват душата ви. Поемете отговорност за проблемите си, защото те ще ви направят по-опитни. Никога не се страхувайте от самотата, защото никога няма да бъдете сами!

2) Архангел Йофиил: послание за радостни и щастливи дни

Този ангел идва при вас, за да ви напомни, че независимо от обстоятелствата, щастливите и успешните хора са тези, които, макар и в трудности, стават и вървят напред с решителност и желание да срещнат радостта и просперитета. Вашата задача – да разберете, че не можете да оставите вратата просто открехната, трябва да я отворите напълно или да я затворите за всички, защото в полуотворената врата може да влезе само половината щастие.

3) Архангел Гавриил: посланието за промяна

Архангел Гавриил ви напомня, че скръбта никога не е вечна, тези лоши дни минават и добрите хора винаги идват. Няма нищо постоянно. Всичко се променя, всичко се развива, всичко се трансформира. Поради тази причина, вашата основна задача е да се изпълните с решителност и ентусиазъм, и да се презаредите с нови сили, които ще ви позволят да превърнете мечтите си в реалност и да обърнете всички ваши минали преживявания в радост!

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg