Дневният хороскоп на Алена за понеделник: Телец-не си създавайте врагове! Рак-Не губете увереността си! Лъв-Бъдете решителни и непреклонни

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневният хороскоп на Алена за понеделник

Овен

До обяд ви очакват успехи с делови партньори, особено, ако са от противоположния пол. Не си създавайте врагове сред вашето приятелско обкръжение, заради нежелание да овладявате емоциите си. През деня не се разсейвайте, а се отдайте на рутинните си задължения като отхвърлите всички изостаналите и спешни задачи.

Телец

Не е изключена подкрепата на влиятелни хора, които са и ваши делови партньори, които ще се намесят при разрешаване на възникнали проблеми. Няма да се занимавате с проблеми и ще работите спокойно. Имате невероятната способност да налагате мнението си и да властвате, но днес е във ваша полза да отстъпите.

Близнаци

Не губете увереността си и не се вслушвайте в странични съвети. Разчитайте на интуицията си. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Ще се наложи и в този ден да се занимавате със семейни проблеми, документи и да говорите с адвокати, заради наследство и имоти, които изобщо не ви интересуват, он са намесили и вас, заради умението ви да се справяте.

Рак

Преди обед ще работите активно, за да приключите месеца. Нови запознанства ще ви зарадват и обогатят с нови изживявания. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си. В професионално отношение не се надявайте на интересни делови предложения. Делови срещи ще ви донесат по-скоро разочарования.

Лъв

Не се сърдете на никого за проблемите си на работното място, защото са преодолими. Осъзнайте, че въпреки трудностите по пътя ви, можете да реализирате успешни сделки и пътувания. Ще имате делови разговори и приятни срещи с приятели. Изяснете проблемите в отношенията, но без да налагате собственото си мнение.

Дева

Бъдете внимателни, ако се налага да предприемате промени. Не взимайте прибързани и необмислени решения. Ще сте необходими на много хора със съветите си, но се раздавайте с мярка. Делови предложения, даващи ви възможности за промяна на работното място няма да липсват и ще ви притеснят.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg