Дневният хороскоп на Алена за петък: Лъв-Очаквайте съобщение за приходи, Водолей-успехът е отново с вас,

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневният хороскоп на Алена за петък - 1 февруари!

Овен

Приключете със задачите, които няма как да изчакат до следващия ден. Напрежението ви носи полза, защото ви принуждава да сте разумни. Ще се избавите от желанието за мъст породено от ваши съседи. Не ви съветвам да пътувате. Проявете отговорното си отношение на работното място.

Телец

Ще успеете да се справите блестящо в трудна, но и деликатна ситуация, свързана с професионалните ви задължения. Стабилизирайте постигнатите резултати, след като са ви възложили нови задачи. От вашето усърдие зависят и похвалата и паричното поощрение, което ще ви зарадва когато ви е най-необходимо.

Близнаци

Ваш близък приятел и колега, на когото разчитате, няма да оправдае възлаганите очаквания. За съжаление поведението му ще окаже влияние и върху вашата работа. В този ден сте готови да помогнете на колега при изготвянето на нов проект, но може да се окаже, че правите поредното непоискано добро и си печелите неприятели.

Рак

Не проявявайте агресия към колегите си, които нямат вина за вашите проблеми. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансовата ви нестабилност. Налага се да се отдадете на активна работа, да си изключите телефоните, за да не се изпокарате и с приятели и с близките си.

Лъв

Не разчитайте на успех, ако сте направили губещи инвестиции. Очаквайте съобщение за приходи. Не създавайте врагове сред вашите делови партньори, които ви ценят и уважават. Не се домогвайте до допълнителна печалба, която е за сметка на колегите ви. Бъдете борбени, без да сте агресивни и нагли.

Дева

До обед се задълбочете в служебните си задачи, а следобед настроението ви се подобрява. Въпреки това прекалената ви чувствителност води до непредвидени емоционални реакции, които нараняват околните. Постарайте се да не обиждате колегите си, само защото сте станали без настроение и се чудите на кого да излеете гнева си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg