Дневният хороскоп за вторник: Овен-късметът е с вас, Лъв-допълнителни приходи, Дева-нова тръпка

Хороскоп по планети
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневният хороскоп за вторник - 16 април!

Овен
Ако днес се проявят някакви несъгласия с шефа ви или с други висшестоящи, пробвайте да обсъдите проблема спокойно. Приемате ли всичко лично, има голяма вероятност да се скарате или да ударите на камък. Старанието, което сте положили в миналото, днес може да донесе добри резултати – включително и финансови.

Телец
Днешният ден е чудесен да проявите повече творчество и да реализирате идеите си, независимо че ви изглеждат твърде смели. Ако творите с ръце, днес всичко ще тече като по вода – хем ще имате въображение, хем ще бъдете много сръчни.

Близнаци
Днес може да имате усещане, че давате повече отколкото получавате – във връзката си или в службата. Няма как да принудите някой да ви даде нещо, така че е безполезно да опитвате, но все пак бихте могли, ако е уместно, да инициирате разговор и да си кажете какво ви мъчи. Денят е благоприятен за работа с пари и за финансови операции.

Рак
Днес оставете хората около вас да правят това, което искат, а не се опитвайте да ги променяте. Дори да не сте съгласни с тях или да не одобрявате нечия постъпка, опитайте се да не го приемате лично – хората са такива каквито са и това няма нищо общо с вас.

Лъв
Днес ще се справяте по-добре с всекидневните задачи, ако не проявявате безсмислено упорство и се концентрирате върху това, което бихте могли да направите тук и сега. Дори нещо да не се случи както очаквате, приемете го и не се ядосвайте на хората край вас.

Дева
Ако днес имате усещането, че някой се възползва от вас или давате повече отколкото получавате, по всяка вероятност сте прави. Помислете дали не се нагърбвате с твърде голям товар – в службата или у дома. Ако е така, тогава само вие може да промените положението.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg