Седмичният хороскоп на Алена: ще направите разкрития, които ще ви замислят

Хороскоп по планети
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Вижте какво вещаят планетите за новата седмица според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“

Овен
През идната седмица акцентът ще бъде поставен върху взаимоотношенията ви – и личните, и служебните. Възможни са неочаквани обрати, интересни разкрития. Задачата ви ще е да реагирате правилно на случващото се, като вземете предвид какво точно искате и какво може да дадете в замяна.
Телец
Възможно е да ви се струва, че радикалните промени, които ще засегнат други зодиакални знаци, може и да ви подминат, но това съвсем не означава, че нещата ще останат същите. Ако не искате да бъдете закотвени в миналото, ще трябва да промените начина си на мислене и да се адаптирате към обстоятелствата.

Близнаци
Едни от облагодетелстваните през предстоящата седмица ще са представителите на вашия знак. Тези, които се чувстват добре, ще станат още по-добре, а онези, които през изминалите дни са срещали трудности или е трябвало да поемат повече отговорности, ще си отдъхнат и ще усетят отново радостта от живота.

Рак
За вас седмицата ще е изпълнена с повече предизвикателства. Вие сте хора, които обичат да контролират нещата и са доста привързани към сигурното. През следващите дни обаче водещ ще бъде импулсът към промяна, който ще разчупи сигурността, а в някои случаи направо ще я срине. Обстоятелствата или хората в живота ви ще окажат натиск – да се разчупите малко.

Лъв
Очаква ви вълнуваща и интересна седмица, в която ще се чувствате в свои води. Това е така, защото енергията на следващите дни ще бъде в унисон с вашия вроден стремеж към независимост, към повече свобода в работата и към използване на всички възможности, за да творите. Ще попаднете на интересни хора и ще водите оживени разговори.

Дева
В началото на периода се съсредоточете и довършете задачите, които са ви дошли в повече и ви затормозяват. Каквото не ви е нужно, освободете се от него. Което е към края си, довършете го. Ако сте се преуморили, сега е моментът да си дадете заслужена почивка. Погрижете се за себе си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg