Дневен хороскоп за четвъртък:Везни-парични постъпления,Стрелец-пазете тайните си, Овен-конфликт с шефа,

Хороскоп по планети
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Дневен хороскоп за четвъртък - 18 април!

Овен
Ако днес ви е скучно и имате усещането, че връзката ви е зациклила, не бързайте да обвинявате човека до себе си, а потърсете начин да я разнообразите. При всички случаи обаче ще имате потребност от повече свобода в отношенията и, ако партньорът ви не ви я дава, ще се подразните. В службата ще бъдете много креативни и ще предлагате интересни идеи.

Телец
Днес ще преодолеете по-лесно някои подводни камъни в общуването, ако заложите на диалога. За целта обаче не трябва да премълчавате, а да изложите ясно позицията си. Може да останете изненадани от нечие поведение или самите вие да реагирате по нетипичен за вас начин.

Близнаци
Днес е по-добре да забавите малко темпото, особено ако не се чувствате добре или ви липсва енергия. Грижете се повече за здравето си и не прекалявайте с храната и алкохола. Ако искате да се освободите от някакъв вреден навик, сега може да направите първата стъпка. Няма смисъл в работата да се напрягате прекомерно.

Рак
Ако днес имате чувството, че партньорът/партньорката ви стои настрана  от вас или децата не ви обръщат внимание, не бързайте да си правите извода, че другите не държат на вас. Сега е моментът да си намерите някакво забавление, да се видите с приятели или просто да направите нещо само за себе си. Ако започнете да мрънкате, ще станете досадни.

Лъв
Каквито и усилия да положите днес, едва ли ще стигнете далеч – затова по-добре се отпуснете и не се напрягайте прекомерно. Отделете повече време за развлечения и за занимания, които ви носят удоволствие – почивката и приятните емоции ще ви се отразят добре. Възможно е с партньора/партньорката си да сте на различно мнение по някакъв въпрос.

Дева
Днес търпението, което досега сте проявявали, ще даде резултат – без кой знае какви усилия ще получите нещо желано. Финансов въпрос, който от известно време стои на дневен ред, изненадващо ще се разреши. Ако сте учащи или точно сега се записвате на курс, не се безпокойте за нищо – късметът ще бъде с вас.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg