Дневен хороскоп за петък: ще бъдете настроени за приключения, включително и любовни

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Дневен хороскоп за петък -  19 април!

Овен
Днес много от вас ще бъдат настроени за приключения, включително и любовни. Лесно ще привличате вниманието на околните и нищо чудно да срещнете човек, който да ви се стори интересен. Любовните истории, започнали през днешния ден обаче, може и да не се окажат особено дълготрайни.

Телец
Днес ще бъдете по-чувствителни и ще приемате много лично думите и постъпките на хората – особено ако става дума за любовни отношения. Все пак се опитайте да не реагирате твърде крайно – ако емоциите не ви позволяват да разсъждавате трезво, дайте си малко време, за да ги анализирате.

Близнаци
Днешният ден е много подходящ да направите лек разтоварващ режим – ще ви се отрази добре. Избягвайте да водите важни разговори, защото има малка вероятност точно сега да постигнете разбирателство с другите. Ако някой ви ядоса много обаче, трудно ще запазите самообладание.

Рак
Днес може да изпитате безпокойство или да ви завладее тъга, защото не получавате онова, което искате. Вероятно малко драматизирате, но чувствата са си чувства и няма какво друго да направите, освен да ги приемете. Препоръчително е да вършите всякакви дейности, чрез които да се погрижите за себе си и да се утешите.

Лъв
Днес у вас може да се появи усещане, че срещате повече съпротива от околните и нещата не се получават както искате. Вместо да се настройвате негативно по-добре е да приемете реалността и да изчакате – точно сега не е моментът да взимате нещата в свои ръце. Денят е чудесен за пролетно почистване.

Дева
Днес ще се открие възможност да разнообразите всекидневието си и дори да се впуснете в приключение. Но ако само работите или се затворите вкъщи, това едва ли ще се случи. Сега е моментът да бъдете спонтанни – не задушавайте порива си за приключение с така наречените разумни доводи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg