За любовта за септември, ако сте Козирог, Водолей и Риби

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Този месец може да се окаже много чувствителен по отношение на любовната, романтична връзка. Така, че внимавайте в своите думи, поведение и начин на държание

През първите дни от месеца, по възможност споделяйте своята топлина и любов към партньора ви, за да има хармония във връзката ви. Ако сте самотни и желаете да започнете нова връзка, втората десетдневка от септември е най-благоприятна затова. Ако сте семейни, ще трябва да покажете повече любов и преданост, за да преодолеете повечето семейни проблеми. Към края на месеца вероятността да обсъдите нещо много важно с партньора ви,е наистина от голямо значение.

Септември ще е благоприятен период, да реализирате вашите професионални възможности. За вашата професионална изява, може да очаквате изключително приятни изненади. Бъдете така добри да обсъждате всяка една идея със своите по-възрастни колеги. Това вероятно ще бъде единствено и само във ваша полза. Не се наемайте да поемате работни ангажименти, които не са по силите ви, особено в средата на месеца. Така или иначе с всичките си плюсове и минуси, септември ще се окаже относително благоприятен в сектор работа.

Ще се наложи да се предпазвате от всяка една инвестиция през първата десетдневка. Вероятно, ще се отдадете на дългосрочни инвестиции, но преди това направете ъпдейт на вашият финансов бюджет. Втората декада предразполага към много нови възможности за печалба на повече пари. Трябва да сте особено внимателни през третата десетдневка, защото има вероятност да изникнат големи разходи, които ще ви травмират, спрямо получените доходи. Също така бъдете предпазливи и не посягайте да харчите от вашите спестявания. За добро или за зло септември месец е предупреждаващ.

Водолей

Този месец може да се окаже много чувствителен по отношение на любовната, романтична връзка. Така, че внимавайте в своите думи, поведение и начин на държание, спрямо половинката ви. Най-вероятно ще успеете да разберете партньора си в обърканите му чувства и ще се наложи да го подкрепите, правейки го щастлив. Ако сте самотни и желаете да ускорите създаването на нова връзка, ще се наложи да бъдете изключително упорити, но внимателни. В семеен план, шансовете да внесете мир и покой, по всяка вероятност ще бъдат възможни. Този месец ще трябва да преминете през сериозни изпитания, доказвайки своята лоялност във вашата връзка.

През този месец ще трябва да покажете на своите колеги, че работите усърдно и не би следвало да ви подценяват. Можете да преодолеете всичко това с лекота. Въпреки това, не се очертават сериозни конфликти на работното ви място. През втората половина от месеца, ще имате възможността да реализирате сполучливо новите ви работни идеи. Бъдете уверени в себе си, не се предавайте при първият проблем и смело напред.

През септември месец очаквайте сериозно увеличение от източницитенавашите доходи. Въпреки това е възможно да претърпите финансова криза в семейството си. Така че избягвайте ненужните разходи и по възможност се опитайте да спестявате повече. Към средата на месеца, ще трябва да обърнете сериозно внимание на финансите си, защото има вероятност да претърпите повече загуби, отколкото печалби. Бъдете скромни и неразточителни, спрямо парите си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg