Оксана: магията на любовта нежно обгръща тези 5 зодии през февруари

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (1 Vote)

Този февруари няма да е лишен от романтика и страст, особено в дните около Деня на влюбените.

Планетата на любовта Венера влиза в Овен на 7 февруари и остава в режим "горещи емоции“ чак до 4-ти март, а съчетанието им събужда желание за флирт и любовни авантюри. Представителите на пет зодиакални знака обаче ще са особено настроени за горещи мигове в сравнение с останалите.

Oвен

През февруари овните са в истински любовен апогей. От 7 февруари до 4 март планетата на любовта Венера ще се движи през вашия знак, драги Овни, дарявайки ви с чувствена сексуалност, която няма как да остане незабележима за останалите.

Ако сте несемейни, настъпва периодът, през който ще получите повече внимание от потенциални партньори. Звездите ще изпратят някой на пътя ви, с когото е много възможно да споделите красиви и дълготрайни чувства.

В случай че вече се срещате с някого, очаквайте признание за истинска любов и множество прояви на обич. Имате ли стабилна връзка, то тя може да ви донесе вест за най-хубавото – скорошна поява на нов член в семейството.

Лъв

Лъвове, през февруари ще може да си върнете вярата в любовта. Под влияние на Пълнолунието в знака ви на 9 февруари ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пред някого, без да се замисляте особено за отсрещната реакция. Не се притеснявайте, звездите са благосклонни към вас и ще ви помогнат не само да изразите красиво емоциите си, но и да спечелите сърцето на човека, който ги е предизвикал.

Семейните лъвове могат отново да събудят огъня във връзката си, обръщайки повече внимание на половинката си. Бъдете склонни и на повече компромиси в отношенията с партньора, а той ще ви се отблагодари подобаващо.


Дева

Силни емоции очакват и представителите на зодия Дева през втория месец от 2020-та година. Ако сте самотни, това е на път да се промени. На 16-ти февруари Марс ще раздвижи любовния ви аспект, свързан с удоволствията и насладите. Ще изпитвате силно желание за плътски удоволствия и ще имате шанс да ги осъществите. Ако вече сте обвързани Деви, под влияние на ретроградния Меркурий, съществува риск за временно напрежение с партньора.

Не се притеснявайте, защото Новолунието на 23-ти февруари ще ви помогне не само да изгладите трудностите, но и да укрепите връзката си и да я направите по-силна откогато и да е било. Месецът е и благоприятен за сключване на брак или поне за подготовката за този велик ден.

Скорпион

Скорпиони, вие ще сте сред зодиите, които ще почувстват позабравеното пърхане на пеперуди в стомаха през този месец. Бъдете внимателни обаче, защото звездите предричат, че внезапно избухналият огън ще е към човек извън семейството и връзката ви, ако сте в такава.

Съществува голям риск да се оплетете в любовни афери, които да разклатят основите на брака ви и дори да го прекратят. Съветваме ви да се опитате да угасите страстите, защото рискувате да загубите много. До себе си имате хора, които ви подкрепят и обичат истински, но като че ли сте забравили този факт.

За самотните представители на зодията, това може да е месецът, през който най-накрая ще срещнете специалния човек в живота си. В търсенето може да ви помогнат близки приятели или колеги, които ще ви запознаят с интригуваща за вас особа.

Водолей

Истинско споделено щастие с партньора очаква Водолеите през февруари. Благодарение на великолепното пълнолуние в сектора на партньорството вашата половинка не само ще ви накара да се чувствате специални и обожавани, но и ще ви напомни, че любовта е предназначена, за да прави хората щастливи и да ги усмихва.

С други думи, мили водолеи, сърцето ви ще бъде пълно с обич и ако имате някой специален, човек с когото да я споделите, със сигурност ще се почувствате благословен. Ако все още сте необвързани, е възможно да започнете да се питате кога ще намерите човека, с когото да полетите на крилата на любовта.

Ретроградният Меркурий ще доведе множество около хора около вас през този месец, но нито един от тях няма да ви заплени достатъчно. Не губете вяра - когато любовта има за цел да пристигне, нищо не може да я спре.


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg