Хороскоп за 23 май: очаква ви приятна изненада, която ще ви даде тръпката от неочакваното

Хороскоп по планети
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Някаква промяна вероятно ще ви изненада през този ден и това да ви смути. Не се страхувайте да се промените, защото може да загубите нещо добро, но може да спечелите нещо още по-добро.

Овен

Можете да бъдете любов с цялата светлина и топлина, която имате вътре, но със сигурност няма да се спрете в мрака, в очакване да бъдете разбрани.

Препоръчително е да страните от всякакви дейности свързани със стрес и силно нервно напрежение днес. Някои от вас с лабилна нервна система може да усетят симптомите на паник-атаки. В такива ситуации използвайте чай от маточина, глог или мента. Избягвайте употребата на силни успокоителни медикаменти.

Телец

Вероятно се прехвърчат странни мисли в главите ви, които ще маркират сърцата и ще ви накарат да се почувствате специални. Не е изключено през този ден да чуете неизказаните мисли.

Възползвайте от този ден, за да стабилизирате психичното си състояние. Разходките, умерените спортни упражнения и повече хладки душове ще ви се отразят чудотворно. Избягвайте застоят пред мобилните  си устройства и компютрите.

Близнаци

Навярно днес ще бъдете като онези  уникални хора, които без да сте отронили и дума, останалите ще разбират всичко сте искали да изречете. Ала може и да проявите известна мъдрост, която останалите така и няма да проумеят.

Психиката ви ще бъде стабилна през този ден. Препоръчително е да слушате повече не натрапчива музика, но преди всичко си осигурете повече сън. Консумирайте най-вече ядки и намалете солените продукти.

Рак

Възможно е да поставите под това, когато сте били в зародиша на тази неподвижна, безпомощна и неразбрана емоция, която любовта е осъдила, че е "погрешна". Дали близките ви ще откликнат - надежда всяка оставете.

Вероятно ще се почувствате отпаднали днес. Затова добавете към хранителният си режим повече магданоз и пресен лук. Приемайте неограничено количество чай. Ще се наложи да се лишите от енергийните и газирани напитки, а и да намалите приемът на кафе.

Лъв

Не винаги думите ви ще съвпадат с факти, както не винаги ласките съвпадат с любовта особено днес. Не бива да забравяте, че всичко се връща на този свят, освен миналото.

Възможно е някои от вас да имат проблеми с ушите, носа и гърлото, затова вземете превантивни мерки. Основен фактор за здравословната ви уязвимост ще бъде течението, така че бъдете предпазливи.

Дева

Изглежда, че доста хора ще се опитат да ви спрат от правото на мнение. Трябва да върнете детското във вас, за да казвате това, което не харесвате с явна и невинна твърдост. Бунтарският ви дух днес навярно ще се пробуди.

Този ден е време за детоксикация. Желателно е да консумирате предимно витаминозна храна като зеле, моркови, прясно изцеден сок от лимон, мед, пресен лук и чесън, сурови ядки. Избягвайте хранителните добавки, защото има вероятност от нежелан ефект.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg