Любовното лято 2020 на всяка зодия-пълен хороскоп

Юли
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Добри новини за вас! Изключително сладък и чаровен човек, който е и добър, лоялен, влюбчив, ще дойде в живота ви.

Овен

Имате таен обожател, който е под носа ви, но вие не го забелязвате и не осъзнавате, че ви харесва. Игнорирате го, гледате го с насмешка, но това лято той ще се вземе в ръце и ще заеме главна роля в живота ви. Най-вероятно е воден знак (Риби, Скорпион или Рак) и е много страстен и романтичен. Може да се срещнете отново на ваканция през юли. Тази нова връзка ще промени всичко за вас. Ще ви направи по-добри хора.

Телец

Креативен Рак с твърд характер ще ви омае. Ще се свържете с него духовно и той ще бъде сякаш единствен за вас. Ще ви заинтригува, защото ще е много потаен и мистериозен. Харизматичен човек, на когото няма да можете да устоите. Връзката ви ще е много силна и бързо ще се влюбите. Ще загърбите нещо старо и ще обърнете нова страница в живота си. Може да започнете нова работа, да смените дома, да се заемете с ново хоби – така ще срещнете новата любов и веднага ще я познаете. Възможно е връзката да е кратка, но никога няма да я забравите, защото за първи път някой ще ви разбира напълно.

Близнаци

В живота ви ще дойде огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец), който е играч, също като вас. Затова, ще ви се стори, че този човек е много привлекателен и неустоим. Лятото ще е вълнуващо – ще измисляте стратегии, за да го впечатлите, ще поставяте капани. И накрая ще успеете. Отношенията ви ще са като игра, и двамата сте много палави и забавни. В сексуално отношения всичко ще е прекрасно, но през август ще осъзнаете, че връзката е по-дълбока от това и сякаш сте спечелили от лотарията с този позитивен и див човек. Все пак, връзката може да е кратка, макар и сладка, заради независещи от вас обстоятелства.

Рак

Добри новини за вас! Изключително сладък и чаровен човек, който е и добър, лоялен, влюбчив, ще дойде в живота ви. Тъй като е земен знак (Козирог, Телец или Дева), той ще е стабилен и сериозен. Ще ви обръща внимание, ще държи на отношенията ви, няма да ви предаде, защото има добро сърце. И това ще стане още в началото на лятото – през юни. Има потенциал това да стане много сериозна връзка и заедно да градите бъдеше. Споделяте едни и същи ценности, виждания и интереси.

Лъв

Огнен знак (Лъв, Овен или Стрелец), който е много страстен, секси и готов за приключения, ще е вашата нова тръпка. Ще се появи в живота ви от нищото и ще разтърси света ви. Това много ще ви хареса. Връзката ще е пълна със страст и драма, ще е като сапунен сериал. Може да стане още в началато на лятото, най-вероятно – когато отидете на почивка някъде. Но най-вероятно ще трябва да зарежете сегашното гадже заради новия човек – затова ще сте изправени пред трудни решения. Новата връзка ще е вълнуваща – точно това, от което имате нужда.

Дева

За вас нещата стават напечени – ще започнете тайна връзка и ще изневерите на партньора си. Никоя връзка не е перфектна и щом го правите, явно осъзнавате, че се нуждаете от друг човек. Новият човек ще е въздушен знак (Водолей, Близнаци или Везни). Той ще е вашият партньор в приключенията. Нещата ще започнат бавно, защото ще сте объркани заради сегашната си връзка. Но привличането ще е много силно и връзката ще стане страстна и продължителна. Твърде вероятно е с този човек да прекарате живота си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg