Алена за идващата седмица: Всичко най-хубаво в живота сега е във вашия дом, във вашето семейство

Юли
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Целият свят ви се струва максимално конкурентен - постарайте се да не воювате, а да се съревновавате. Силната възбуда, дори когато е позитивна, желанието за доминиране и спонтанността на постъпките през тези дни може да ви изведе до неутъпкана пътека на съдбата, поднасяща ви прекрасно бъдеще, но може и да ви въвлече в истински разрушителна ситуация.

ОВЕН   

Целият свят ви се струва максимално конкурентен - постарайте се да не воювате, а да се съревновавате. Силната възбуда, дори когато е позитивна, желанието за доминиране и спонтанността на постъпките през тези дни може да ви изведе до неутъпкана пътека на съдбата, поднасяща ви прекрасно бъдеще, но може и да ви въвлече в истински разрушителна ситуация. Впрочем разрушението на някои остарели "конструкции" понякога също е необходимо. В това отношение най-критичен ден е вторник. Разглеждайте дори дребните форсмажорни ситуации като намек на това какво именно трябва да се промени кардинално. Събитията през тази седмица приключват най-важния месец в годината, когато преобладават семейните приоритети - завързват си или се развързват семейните "възли", променя се обичайния ход на нещата.
    
ТЕЛЕЦ

Работа, работа, работа: много изгодна работа или избор на най-доброто работно място. Много и съществени придобивки: преди всичко отнасящи се до по-добро здраве и подобряване на битовите условия. Като минимум вие намирате лесно източник на ресурси, който ще ви позволи да постигнете всичко това в недалечно бъдеще. Ако сте относително здрави, никакви житейски бури не са страшни за вас. Интелектуалният труд в домашни условия е продуктивен и изгоден чак до края на август, тъй като дава допълнителен доход или по-висок такъв, ако той е основен. От 11 до 19 юли не съвсем приятни ситуации с роднини изваждат на повърхността сериозни проблеми във вашия характер, а приятните позитивни ситуации - вашите достойни качества. Това засяга преди всичко родените през втората десетдневка на май.
    
БЛИЗНАЦИ

Както се казва - може да е и по-добре, ама няма накъде - до началото на август във вашия знак пътешестват две планети на "щастието и благоденствието" - Венера и Юпитер. В отминалата неделя и сега в понеделник, за да е пълно щастието ви към тях се присъединява и Луната. Още в четвъртък светът е готов да удовлетвори всички ваши потребности, за които става дума в понеделник. Нека те обаче да се реални и не прекалено дребнави. От 9 до 20 юли се старайте да не пръскате пари - за децата, за удоволствия, за любимите. И да не играете рискови "игри" - в буквален и в преносен смисъл. Показателен ден в този смисъл е сряда. Би било добре ако в този ден не изпитвате дефицит на средства и измислите как целенасочено да харчите парите си през следващите месеци и от кой стабилен източник да ги вземете в достатъчно количество.
    
РАК

Рождениците от понеделник и вторник получават годишното си задание да приключат някакви чисто лични или семейни въпроси. Не си струва да изразходвате сили за абсолютно нови инициативи - докато не се отвържете от незавършените житейски програми, няма да получите удовлетворяващ резултат. Изпъкват рождениците от сряда - те получават енергията на новолунието - нов импулс от сили и промяна на обстоятелствата около нещо, което изисква преодоляване, издръжливост. Рождениците от четвъртък и петък са най-благополучни материално, съботните рожденици са призвани да решат през годината някаква локална, но доста конкретна задача, свързана с обучение, ремонт или покупка на кола, съгласуване на нещо с роднини. Обърнете внимание, че много Раци, родени между 10 и 20 юли, през тази година имат намерение да решат най-важни семейни въпроси и проблеми, включително преместване и създаване на семейство или развод. Каквото и да се случва през тази година, трябва да се има предвид, че едва от следващото лято Раците могат истински да започнат "нов живот".
    
ЛЪВ

Завършва вашата лична година - в неделя след обяд първите Лъвове отбелязват своя рожден ден. Какво им донесе той, последният месец преди рождения ден? Неговият смисъл е по-скоро не в това да донесе, а да отнесе всичко, станало безполезно и отживяло. Вие трябва да се замислите дълбоко върху това, за да не мъкнете в своята нова космическа година "отпадъците" от отминал живот като безполезен баласт. Светският живот на мнозина от вас ще бъде приятен и дори в известен смисъл забележителен през целия юли и началото на август. Ако постъпвате умно, това няма да навреди на вашето финансово състояние, но и няма да забогатеете. От 18 до 25 юли мнозина от вас ще се окажат на път. Повечето ще го запомнят като приятно пътешествие. Нека дребните спънки и разни пътни казуси не развалят настроението ви в сряда.
    
ДЕВА

До 19 юли вие сте стъпили върху бялата лента в живота си. Това се изразява основно като позитивни резултати от дейността ви - лична и професионална. Не е необходимо да измисляте нищо ново, всичко върви по утъпканата пътека и дава своите плодове. Приятното и полезно общуване обагря много от житейските ситуации. От 8 до 29 юли финансовата ситуация предполага съществени и внезапни разходи, непредвидени ситуации около свои и чужди пари и ресурси. Вие сте в състояние в тази ситуация да спечелите от гледна точка на имиджа и репутацията, тогава разходите ви са напълно оправдани. Благоприятна е перспективата и относно кариерата - може да заемете по-високо положение или да станете по-известни от преди. Използвайте тази възможност. Независимо от всичко, може да намерите щастието си и в брака.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg