Алена за последната седмица на юли: За да гори вашият огън, трябва да бъде раздухван

Юли
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Направете недоброжелателите и онези, които искат да имат власт над вас, равни партньори или се дистанцирайте от всеки и всичко, както вие правите обикновено. Всичко ще се уреди по най-добрия начин.

ОВЕН
За да гори вашият огън, трябва да бъде раздухван. През тази седмица явно не ви достига "въздух" (контакти, взаимодействия). Нещо повече, вие интензивно раждате идеи и проекти, използвайки собствените си "подпалки". А понякога се налага още и да се подгрява някого, например домочадието, опитвайки се да ги увлечете със своите проекти. Такива разходи на енергия леко ще охладят вашата пламенност, но в петък и събота непременно ще се намери случаен човек и съответните обстоятелства, които ще ви възстановят. Тенденцията е такава, че ще ви трябва много енергия за инициативите и откровено спекулативните проекти, т.е. проекти, основани не толкова на разумна сметка, колкото на риск и вяра в своята правота и победа. Това включва и игра на борсата. Въпреки това, късметът сега е с вас - много неща ще се подредят по най-добрия начин.
    
ТЕЛЕЦ
От 27 юли до 16 август вие живеете в обстановка на социален или семеен конфликт, породен от амбиции или защитавайки своето достойнство. Причината: кой е авторитетът вкъщи, противоречието между вашето семейство и родителите, делба на имущество или стремеж да го умножите въпреки враждебните обстоятелства или конкретните "врагове". Вие може да водите "свещена война" на чужда територия или да позволите някому да ви напада и "хапе" вашето достоинство. Например, чрез убедителни заявления от страна на роднини. Вариантите са различни, всички потенциално конфликтни. Дискомфорт може да се създава, поради това, че вкъщи е пълно с народ, а вие сте в ролята на обслужващ персонал. Съветът към вас е: спомнете си септември 2019 година, използвайте онзи опит. Направете недоброжелателите и онези, които искат да имат власт над вас, равни партньори или се дистанцирайте от всеки и всичко, както вие правите обикновено. Всичко ще се уреди по най-добрия начин.

    
БЛИЗНАЦИ
Многократно се увеличива броят на вашите пътувания, делови и роднински контакти, операции с безналични плащания. Всичко това до средата на август става на фона на противоборство и скрит конфликт с чиновници, колеги, роднини. В търговията се усложняват транспортните и застрахователни операции, някои са напрегнати по повод застрахователни или други задължения. С други думи още в края на седмицата и в началото на следващата ще ви се наложи енергично да се справяте с някакви остри битови или производствени ситуации. Ще се справите. От 23 юли до 3 август всичко има оттенък на "големи инвестиции", придобивки. Най-вероятно с привлечени на заем средства или създаване на дългосрочни задължения от друг характер. Възможно е да става дума за служебни задължения с финансов характер, които ще ви дадат възможност за получаване на процент от печалбата. Постарайте се да придобиете нещо, а не да продавате.
    
РАК

От 23 юли до 3 август вашите договорни отношения, включително и съпружеските не вървят лесно. Най-вероятно те могат да бъдат описани с термините на силна финансова или формална зависимост. Договорните отношения, включително и съпружеските, се формират не така леко. Акцентът на властта и натиска, както и силата, и властта са на страната на вашите опоненти. Остава само да дотоворите за себе си колкото е възможно по-приемливи условия. При това за дълго. Може би ще се решите да оформите кредит - тогава всичко е ясно и законно. Законно - ето ключовата дума във всяко ваше желание и избор. По най-непосредствен начин такава ситуация ще засегне родените в първите дни на юли. Всички отанали могат да се отпуснат и да се откажат от драматичната ревност, това е всичко.

    
ЛЪВ
На рождениците от понеделник им се дава като награда цяла година с много висока самооценка и стремеж да се покажат и изявят. Поне участвайте в конкурс — непременно ще ви провърви. Елементи на съревнование, най-вероятно с някого от домочадието непременно ще има - това е стимул. За всички Лъвове, без изключение, през цялата текуща седмица ще бъде актуално съперничеството или своеволието в семейна среда. Рождениците от вторник, сряда и четвъртък през годината успешно, но "на дребно" ще решават своите имуществени и финансови въпроси. На рождениците от петък, събота и неделя им предстои една доста наситена със събития година - не гладка, в условията на социална и роднинска нестабилност, но напълно успешна. Към рождениците от неделя настоятелен съвет - заемете се с ремонт. Това ще ви избави от по-сериозни семейни неуредици.
    
ДЕВА

Най-общо казано, вашите мечти за по-престижно местожителство стават почти натрапчиви. И ще бъдат част от вашия вътрешен живот доста дълго. Можете да ги осъществите с помощта на някого от близките у дома. Да живеете в престижно място, да се гордеете със семейството си - всичко това може да се осъществи. Можете да започнете енергично да реализирате своите намерения още в края на тази седмица и в началото на следващата - засега по-скоро в инфомативната и комуникационна област. Обсъждане, събиране на информация, включително и такава, която не е на повърхността. Знаков ден е сряда. Постарайте се да си изясните кой във вашето обкръжение периодично ви въвежда в заблуждение: мами ви или ви обнадеждава необосновано. Тенденцията е дългосрочна, продължава буквално с години. Затова крачка по крачка, в подходящи моменти се старайте да поглеждате фактите в очите.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg