Какво очаква в любовта Овен, Телец и Близнаци в края на месец август?

Август
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Вижте прогнозите, направени специално за читателите ни от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф

Овен

Семейните могат да се радват на добри взаимоотношения през първата десетдневка на този месец, търканията ще са в рамките на допустимото.

Влюбените ще изпитат много щастливи моменти между 10-ти и 25-ти на този месец. Краят на август е обещаващ за самотните, това е периодът който ще работи в тяхна полза.

През първите дни от месеца, ще се наложи да бъдете особено предпазливи. Трябва да обръщате внимание и на най-малките детайли в работния процес.

Към средата на август, вероятността от сблъсъци с шефовете може да има сериозни последствия, ако не избягвате конфликтните ситуации. По всичко изглежда, че безработните ще имат напредък към края на този месец.

Вероятно, здравето ви ще подкрепи работата в офиса през целият месец август. Между 10-ти и 15-ти може да очаквате финансов просперитет.

По принцип, към средата на месеца може да имате нагласата за покачване нивото на вашите доходи.

Последната десетдневка от август предполага към добри предпоставки за печалби, ако сте в сферата на услугите.

Телец

В сектор любов, първата половина от август е изключително благоприятна за двойките като цяло. Семейните да очакват раздори през втората и четвъртата седмица от месеца.

Налага се да проявят повече толерантност и да правят компромиси, за да се избегнат  излишните драми.

За самотните този месец ще протече на приливи и отливи, някои ще заживеят щастливо, други да очакват раздели, трети ще се лутат в своят избор.

През първата десетдневка, имайте готовност за „кошмари“ на работното място. Очертават се много грешки в документациите и чести корекции на работните задачи.

Към средата на август, вероятно ще обновите изцяло работна си концепция. В края на месеца, ще трябва да си вършите работата като по учебник, защото има вероятност да загубите работното си място.

Първата половина на този месец няма да облагодетелства онези от вас, които се занимават с бизнес.

Въпреки че първите пет дни не са обещаващи за финансите ви, към средата на месеца можете да постигнете успех в подобряването на финансовото си състояние.

Към краят на август не очаквайте отлични резултати, ако се занимавате с имуществени сделки.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg