Дежурният Астролог за август: не заглушавайте интуицията си и не се отклонявайте от път, който смятате за правилен

Август
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ХОРОСКОПЪТ за АВГУСТ! Очаква ни концентрирана изключително силна планетна енергия!

ХОРОСКОПЪТ за АВГУСТ! Очаква ни концентрирана изключително силна планетна енергия!

Овен

След по-горещия юли, изпълнен с доста предизвикателства за много от вас, август сигурно ще ви се стори особено лек и приятен месец. Ключовата дума за месеца е „радост” – сигурно е, че забавления и поводи за хубави емоции няма да липсват. Ако през изминалите седмици сте били по-напрегнати, попадали сте в повече конфликтни ситуации или здравето ви е били поразклатено, вероятно през този месец ще се чувствате значително по-добре – и емоционално, и здравословно.

Телец

През август няма да е във ваша полза да стоите на едно място и да не правите нищо, защото пред вас ще се откриват възможности, които е добре да бъдат оползотворени. Очаква се при вас акцентът през месеца да падне върху домашните и семейните дела – при тях може да очаквате положителен развой на събитията, реализация на планове и намерения, както и приятни изненади. Ако например искате да направите ремонт вкъщи, имайте предвид, че точно през август ще дойде моментът да действате – ще имате нужната енергия и няма да срещате пречки както през други периоди.

Близнаци

През август се очаква по-често да сте в приповдигнато настроение, което ще предавате и на околните. Всекидневието ви ще бъде доста интересно, поводи за срещи и забавления няма да липсват, което без съмнение действа много ободряващо на хора като вас, които не обичате еднообразието. Ако искате да сте в синхрон с планетните влияния и да се възползвате максимално от тях, пътувайте по-често през този месец, срещайте се с повече хора, учете нови неща.

Рак

През август много от вас ще успеете да си отдъхнете от някои проблеми, които досега не са ви давали мира. Възможно е нещата да се наредят от само себе си или най-накрая да стигнете до решение, което ви е убягвало. Както и да се развият събитията, знайте, че моментът е много подходящ да престанете да въртите старата плоча отново и отново, да приключите с недовършената си работа и да започнете на чисто.

Лъв

Месецът се очертава да е силен и успешен за вас, така че запретвайте ръкави и действайте. Макар традиционно август да е смятан за почивен и по-лежерен, точно за вас той ще е пълен с възможности да извършите положителна промяна, да се радвате на професионални постижения и на облагодетелстване – няма да е добре да ги изпускате.


Дева

По-активната част от август за вас ще е втората половина на месеца. Ето защо през първите две седмици може спокойно да го давате по-лежерно, да си вземете годишния отпуск, да отидете на почивка. След 15 август звездните влияния ще ви предразполагат към по-висока активност – бездействието едва ли ще ви се отразява добре. Ще усетите прилив на енергия и желание да се заемете със задачи и проекти, които сте поизоставили, така че най-добре се качете на гребена на вълната.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg