Хороскоп за август: Две зодии ще се радват на небивал късмет, а други четири зодии да очакват много пари

Август
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Хубавото е пред нас и тепърва предстои! Първото характерно за август, което трябва да се спомене, е новите възможности, които ще се отворят пред зодиите в сферата на работата, подобряване на здравето и не на последно място в любовта!

Да приятели, предстои едни вълнуващ и прекрасен месец, в който голяма част от зодиите няма да останат разочаровани, а напротив! Всичко ще се случва така както желаете и няма да е трудно да изпълнявате намеренията и желанията си и дори мечтите си! Просто трябва да сте внимателни и добре да следите за възможност, които може да пропуснете без да успеете да ги забележите.

Хороскоп за август зодия Овен

За представителите на зодия Овен, краят на лятото ще бъде труден.

Ще трябва да завършите задачите, започнати преди няколко месеца и да решите проблемите с финансите. Може да се наложи да си намерите работа на непълен работен ден или да работите извънредно, за да съберете достатъчно пари, до началото на новата учебна година за децата. През август, едва ли ще имате почивка. Ще бъдете заети само с трудови дела, решаването на семейните въпроси ще остане на заден план. За необвързаните август е време, за леки увлечения и мимолетни романи. В края на месеца, ще бъдете в центъра на вниманието на всички. Най-вероятно това ще се дължи на промяна на имиджа, на който ще се решите спонтанно.

Любов и семейство

Близките, постоянно ще изискват вашето внимание, което вие поради заетостта си на работа няма да може да им осигурите. От това в семейството, са възможни спорове и недоразумения. Но ще бъдете толкова натоварени, че няма да ви е до изясняване на отношенията с членовете на семейството. За да избегнете подобна ситуация, отправете семейството на почивка, а сами останете в прекрасна самота. Всъщност именно самотата, ще ви помогне да се концентрирате по-добре върху това, което е най-важно през август - решаването на финансовите проблеми.

Тези, които все още не са открили своята втора половинка, ще бъдат доволни от случайни връзки с противоположния пол. През този период, няма да сте готови за нещо сериозно, тъй като всичките си сили ще влагате в запазване на лидерската позиция на работното място.

Кариера и финанси

Август е време, да строите и укрепите своя авторитет сред колегите. Работете усилено, не бъдете високомерни. Не се намесвайте в корпоративните клюки и интриги. Проявете ентусиазъм, при участие в мащабните проекти на компанията. Такава позиция ще ви помогне бързо да постигнете това, към което се стремите - похвала на началниците под формата на по-висока позиция или повишаване на заплатата.

В средата на месеца, ще се окажете в епицентъра на глобалните събития, това ще ви помогне да подобрите значително финансовата ситуация. Най-накрая ще може да изплатите дълговете, да купите ценна вещ, да направите подаръци на любимите си хора. През август е по-добре, да се въздържате от нови бизнес начинания. Края на лятото, е време за завършване на всички дългогодишни дела и подготовка за бъдещите успехи.

и – ги приемете, ще са обещаващи. Въпреки това, неспособността да държите езика си зад зъбите може да ви изиграе лоша услуга. Вашето емоционално настроение и прекомерна импулсивност в доказването на вашата правота, могат да доведат до конфликти с колеги, началници и кавги с роднини.Хороскоп за август зодия Телец

През август представителите на зодия Телец, ще се справят уверено със ситуациите в работата. Ако ви бъдат предложени допълнителни отговорност. Междувременно, ще искате да направите ремонт у дома. При смяна на тапетите или пребоядисване, се старайте да експериментирате: направете ярки акценти, подредете мебелите по нов начин, внесете в дизайна необичайни декоративни елементи. В личния живот очаквайте много интересни събития и срещи. Много от новите запознанства, ще бъдат изключително полезни.

Любов и семейство

Повечето от вас, ще искат да създадат безопасна и комфортна среда у дома. Вие сте хора които, уважават и защитават семейните ценности. Ако дълго сте отлагали сериозен разговор с партньора, сега може да решите всички остри въпроси. В общуването, трябва да се стараете да не изразявате твърде бурно чувствата си, тъй като вашите близки могат да решат че търсите конфликт. Понякога случайно изпусната дума, може да се промени много. Неочакван комплимент или добра шега, ще обърнат ситуацията - опитайте!

През този месец, трябва да се опитате да направите всичко, за да могат вашите близки да получат само положителни емоции от вашето присъствие. Въпреки че по-принцип сте трезви и практични, опитайте се да внесете романтична в атмосферата в срещите с любимия - вечеря на свещи, посещение на интересни места, отдайте се на чувствата, без притеснения.
Необвързаните, ще насочат вниманието си към човек, когото отдавна познават. Известно е, че приятелството може да генерира голяма любов. Не изпускайте такъв шанс.

Кариера и финанси

През август е необходимо да работите неуморно и изключително фокусирано, без да пренебрегвате дреболиите. Ограничете емоциите и не позволявайте да бъдете въвлечени в конфликт. Ако сте ядосани, вероятно ще загубите. Ако успеете да запазите хладнокръвие, със сигурност ще постигнете това, което искате. Винаги проверявайте, извършената работа. Възможно е да откриете грешка и така ще я поправите навреме. Сега много ще зависи от вашето отношение и вяра в мечтите. Не се спирайте преди трудностите - и ще успеете.

Въпреки че финансовото ви състояние през август, няма да бъде твърде стабилно, ще имате стимул да работите активно, както и достатъчно сили, за да изпълните най-трудните задачи.
Научете се как да спестявате, достатъчно сте губили трудно спечелените пари за ненужни неща. Опитайте се да разпределите бюджета на семейството до есента, за да имате стабилност в бъдеще с парите. Ако не мислите постоянно за печалба, резултатът ще бъде положителен.Хороскоп за август зодия Близнаци

През август представителите на зодия Близнаци, ще бъдат привлечени от възможността за промяна - в кариерата, в личния живот и във всичко. Но не трябва наистина на сериозно, да приемате обещанията на този месец. Не за всички представители на знака са добри драстичните промени - слушайте гласа на разума, интуицията и съветите на близките.

Месец август, ще ви донесе много топли срещи с роднини и бивши приятели. Постоянно ще ви съпровожда, чувството на еуфория и лека меланхолия. Седенето в компанията на близките, ще доведе много от вас до идеята, за връщане на предишни взаимоотношения. Е, ако вземете такова решение, радвайте се! Възможно е подновяването на отношенията с бивш любим, да окаже благоприятно влияние върху финансовото ви състояние в бъдеще.

Любов и семейство

Докато първата половина на август ще се развива спокойно, втората - обещава неспокойна атмосфера в семейството. Различни неприятности, проблеми, многобройни разходи, решаване на битови задачи - всичко това ще падне върху вас, а вие няма да сте готови за това. Възможно е да изпитате нервно напрежение, което да прерасне в срив и да си го изкарате на близките. Ако не искате конфликти в семейството, научете се да се контролирате. В крайна сметка всичко ще се успокои и в края на месеца семейните отношения ще се подобрят.

Необвързаните, могат да ликуват! Съдбата им е приготвила една незабравима романтична среща. Може би това ще бъде краткотраен, но много страстен роман, или интимна връзка, която ще прерасне в дългосрочен съюз. Във всеки случай, няма да се отегчавате в личният живот. Чувството, че сте влюбени, ще допринесе за душевен подем, което ще повлияе на производителността в работата.

Кариера и финанси

Не изпускайте този благоприятен период, за да реализирате начинанията си. Не си губете времето в тривиални разговори и срещи. Посветете август на дългосрочното планиране. Действайте, ако сте твърдо уверени в правилността на решението си. Ако не може самостоятелно да предприемете действия в бизнеса, помолете компетентни хора за помощ – такива има много във вашата среда.

Има смисъл да помислите, до колко ефективни са вашите методи. Възможно е да губите твърде много енергия напусто, поради което и резултатите от извършената работа са по-ниски, отколкото бихте искали. Може би поемате твърде много отговорности, а другите го приемат за даденост и усещането за неудовлетвореност ви посещава все по-често. Намерете нови, по-ефективни технологии и ги изпробвайте. Използвайте времето си по-ефективно. По отношение на финансите, сдържайте се от спекулативни сделки, там не ви очаква нищо хубаво.Хороскоп за август зодия Рак

През август представителите на зодия Рак, ги очаква един хармоничен и емоционално балансиран месец. Ще искате да потънете в личния си живот, който е станал толкова уютен и проспериращ. Текущите дела, ще решавате по реда на възникването им. Препоръчително е през този период на работа, да избягвате да се включвате в клюки и интриги. Нека всичко върви по инерция. Живейте в хармония със себе си и по-малко мислете-какво другите мислят за вас.

В семейството през повечето време, ще царуват любовта и взаимното разбирателство. Ще бъде лесно да държите финансите под контрол, заобикаляйки големите разходи. Онези, които покажат усърдие и постоянство, могат да разчитат на бонус от своите шефове.

Любов и семейство

На необвързаните се препоръчва, по-активно да започнат да търсят своята втора половинка. Ще бъде възможно да я откриете на обществено място: в театър, на концерт, в киното. Вероятни са много случайни запознанства. Не забравяйте, че "посрещат по дрехите", следователно не пренебрегвайте, модните дрехи и козметични процедури, посетете салона за красота.

Семейните ще прекарат месеца, без големи конфликти и разногласия. Разбира се, ще се появят дребни битови кавги, но вие умело ще се справите със ситуацията и ще поемете цялата вина върху себе си. Препоръчително е през този период, да проявите творчески подход в отношенията си със съпруга. Организирайте романтична вечер или направете необичаен подарък. През август е добре да посетите възрастните си роднини, те отдавна ви чакат. Покажете им искрена загриженост и внимание и ще станете за тях, най-добрия и достоен човек. А ако помогнете и у дома, може да се издигнете до ранга на “светец”.

Кариера и финанси

Много от вас, ще се чувстват уморени от настоящата си работа. Ще искате да смените работата си или дори да се преквалифицирате и започнете нова професия. Но за сега е препоръчително, да не го правите. По-добре проявете усърдие, покажете се в друга светлина, нека шефовете видят колко квалифициран и ерудиран служител сте. Ще видите, че ще забележат. Може би в края на месеца, ще бъдете повишени или увеличена заплатата.

През август няма да имате проблеми с парите, но финансовото ви състояние ще бъде несигурно. В никакъв случай, не се занимавайте с финансови спекулации. Най-важното за вас през този период е, да спестите това, което имате. Тези, които имат собствен бизнес, ще получат добра печалба. Освен това на хоризонта, ще се появят перспективни инвеститори. Препоръчва се да хванете „бика за рогата“ и да закрепите планираното сътрудничество на хартия.

Здраве

Прекарайте края на лятото здравословно - освободете тялото си от натрупаните токсини и отрови. Започнете подходяща диета, основана на плодове и зеленчуци. Напълно отхвърлете, тестени, сладки и мазни продукти. Ако не го направите, хроничните ви заболявания на стомашно-чревния тракт ще се влошат.

Не само на дамската половина на зодиака, но и представителите на силната половина, се препоръчва да посетят козметик. Почистете лицето си и най-накрая се отървете от акне и мазнини по кожата. За да изглеждате перфектни през лятото, ще помогне и антицелулитния масаж.

Хороскоп за август зодия Лъв

За представителите на зодия Лъв последният месец на лятото, ще стане най-продуктивния от второто полугодие на годината. Много приятни, значими срещи и запознанства очакват представителите на огнения знак. В работен план не се очакват извънредни ситуации. Всичко, което трябва да направите, е да вършите работата си съвестно и да не влизате в конфликти с колеги.

В личния живот е препоръчително, да направите анализ на поведението си. Престанете да бъдете егоистични и високомерни, тъй като това допълнително може да влоши семейните отношения. В края на месеца, ще искате да промените напълно имиджа си. Между другото, тези промени ще са ви от полза.

Любов и семейство

През август, най-накрая, всички работни дела ще бъдат решени и ще може да се отпуснете напълно. Ако е възможно, опаковайте куфарите и отидете на море. В противен случай, почивайте у дома. С изненада ще откриете, че децата ви са пораснали и могат да ви оставят на спокойствие. Партньорът в живота, също ще спре да ви тормози за дреболии. Наспете се добре, срещнете се с приятели, отидете на риболов, заведете децата в увеселителен парк и покрай тях, се почувствайте като дете.

Необвързаните, ще имат шанс да срещнат втората си половинка, само ако забравят за глупавите условности и престанат да крият чувствата си. Действайте, както ви диктува сърцето, не се страхувайте че изглеждате смешни. Този месец може да срещнете интересен човек и да се влюбите от пръв поглед. Не се съпротивлявайте на това, което се случва, не възпирайте нарастващите емоции.

Кариера и финанси

На работа, се старайте да пазите неутралитет, август не е подходящ момент да защитавате вашите принципи. Вършете само своята работа и не се хвърляйте да помагате на колегите. Има вероятност вашите инициативи, да ви направят лоша услуга и да объркат нечия работа. По деловите въпроси, бъдете внимателни. Август не е време за рискови проекти и сътрудничество с ненадеждни партньори. Бъдете бдителни във всичко, в противен случай ще пострадате.

По отношение на финансите, се препоръчва да започнете да спестявате. Пестете за наистина важни и необходими разходи - заплащане образованието на деца или закупуване на скъпи лекарства за лечение на близък. Опитайте се да не влизате в дългове, заобикаляйте отдалеч кредитните институции, в противен случай ще получите още един проблем. Спекулациите, също трябва да бъдат забравени. Сега всички инвестиции от ваша страна, ще бъдат икономически неизгодни и ще загубите много пари.

Здраве

Със здравето, всичко ще бъде благополучно. Вие ще водите здравословен начин на живот. Някои опасности, могат да възникнат ако имате домашен любимец. Интензивните тренировки във фитнеса, ще ви помогнат да забравите проблемите. Изберете групови спортове, за да не оставате сами с мислите си. Напрягането на тялото, ще помогне за укрепване на здравето и повишаване на имунитета.

В емоционален план, всичко ще бъде спокойно. Няма да изпитвате притеснения, така че депресията е малко вероятно да ви застигне. За да поддържате душевна хармония, четете книги. Историите на другите хора, ще ви помогнат да преосмислите гледната си точка, по много житейски ситуации.

Хороскоп за август зодия Дева

За много от представителите на зодия Дева, август ще бъде малко хаотичен месец. На някой от вас ще се наложи да се "борите" по време на работа, други ще защитават позицията си в семейството. Трети неочаквано ще се отдадат на религията, докато четвърти, ще искат да опитат всичко в живота и ще похарчат целия семеен бюджет.

Семейните, трябва да прекарват повече време със семействата си. В общуването с обичаните хора ще намерите спокойствие и ще забравите за проблемите. В живота на необвързаните представители на знака, е възможно да настъпят глобални промени: най-накрая ще срещнете сродната си душа и ще създадете крепки и стабилни отношения.

Любов и семейство

В личният живот, няма да имате особени проблеми. Необходимо е само да помните, че освен големите чувства и силните страсти е необходима и способността да общувате с партньора.
При някой от вас има риск взаимоотношенията в семейството да се разстроят, заради необмислени разходи на вашият партньор. Всичко, което сте спестявали толкова дълго, ще бъде похарчено за напълно ненужни неща, според вас. Възможни са обвинения, обиди, изявления по адрес на съпруга, за които по-късно ще съжалявате.

Взаимоотношенията с децата, също могат да станат проблематични. Те внезапно ще престанат да ви се подчиняват и успеха им в училище ще падне. По-старите роднини, също ще добавят масло в огъня и изведнъж ще започнат да ви обвиняват за всичко. Най-доброто, което може да направите сега, е да не се опитвате да водите конструктивни разговори с близките. Дайте време на себе си и другите членове на семейството да се охладят, чак след това се опитайте да уредите всичко. Не бъдете тъжни, с течение на времето отношенията ще се подобрят.

Кариера и финанси

Ще трябва доста да се потрудите, за да съхраните своя авторитет сред колегите. Вие непрекъснато ще доказвате професионализма си пред всички. Конкурентите плътно ще ви следват, така че трябва да натрупате сила и енергия, за да излезете от състезанието за място под слънцето, победител.

На главата ви могат да се струпат, финансови трудности. Парите катастрофално няма да ви стигат и ще трябва да търсите допълнителни източници на доходи. В този труден момент, се въздържайте от големи покупки, в противен случай ще ви е яд на вас самите за това. Препоръчително е, да преразгледате разходите си. Най-вероятно в разходната част, има поне един елемент, който може да зачеркнете.

Здраве

През август, за да се чувствате здрави и енергични, трябва да развиете своите духовни чакри. Вслушайте се в себе си и своята интуиция. Анализирайте всичко, което се случва с вас. Скоро ще разберете, че природата ви е надарила с екстрасензорни способности. Не се страхувайте от това, което се случва с вас. Може би ще сънувате пророчески сънища, ще се появят специални знаци навсякъде, което ще ви помогне да вземете правилните решения.

Ще искате да се развивате духовно. Изведнъж може да се появи желание да посетите светите места. Такава нагласа благоприятно ще се отрази на вашите фобии: вече няма да изпитвате страх, безпокойство и съмнение. Всичко изведнъж ще си дойде на мястото - мислите ще се съберат и ще разберете, че сте станали по-мъдри.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg