Тези 4 зодии ще се влюбят през Август

Август
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Лято 2020 обещава много романтични моменти за няколко зодии. Тези 4 знака ще летят на крилете на любовта през целия август, а за някои от тях отношенията ще прераснат в нещо повече.

Овен

На представителите на тази зодия им е малко трудно да се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за студеното сърце на Овена. Ако сте достатъчно постоянни в желанията си, ще имат удоволствието да ви обича Овен.
Близнаци

Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни - такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че не можете да предложите достатъчно, за да може някой да ви обикне истински. Правилният за вас човек може да търсите в лицето на близък приятел.

Лъв

Най-накрая ще се сблъскате с любовта, която винаги сте искали - някой да ви обича повече, отколкото вие него. През август ще усетите какво е да бъдете обожавани. Още към средата на месеца животът ще ви срещне с подходящ за вас човек, с който може да стигнете много далеч, а защо не до края. Ще ви обсипва с внимание, обич и изненади.

Риби

Не бъдете толкова мнителни към всички около вас. Приемете, че хората ви мислят доброто, а когато говорим за любов, просто искат да бъдат с вас. Не отхвърляйте покани за срещи, опознайте човека, преди да го съдите. В началото на август ще сте изправени пред дилема дали да изберете сигурното, или новото и вълнуващо начало.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg