Алена за настоящата седмица: В живота ти стремително ще нахлуе красота и любов

Август
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.50 (1 Vote)

Хороскоп д0 7 август:

ОВЕН 21.03 – 20.04

Сега за теб е важно да се чувстваш комфортно във всичко, всичко трябва да ти бъде "под ръка". Ако те устройва бъркотията на работното място, понеже само да протегнеш ръка и стигаш необходимите неща - не почиствай мястото си! С твоята втора половинка води преговори, разпределяй задълженията, тегли черта, която не трябва да се пресича. Поставяй граници! Бори се за това, което ти доставя комфорт.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Спокойна и премерена седмица, благоприятна за разрешаване на проблеми в личния живот. По това време в теб се активира чувствената страна и започваш да разбираш другите хора по-добре. В същото време може да разбереш по-добре и самия себе си, да се потопиш в корените на своите чувства и проблеми, да намериш отговорите на своите въпроси. Благодарение на самоанализа (в началото на седмица е полезно да направиш малка пауза в отношенията), може да вземеш по-добри решения, които в последствие да подобрят живота ти. В края на седмицата взаимоотношенията с другите ще протичат по-гладко.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

В живота ти стремително ще нахлуе нещо ново. Това може да бъде ново усещане, нова дейност... Няма значение как външно ще бъде оформено това нововъведение, то ще доведе до стабилизиране и подобряване на атмосферата около теб. Тази седмица ще ти донесе мир и хармония, ще можеш да наредиш отношенията си с фамилията и също да подобриш финансовото си състояние. Рационалното използване на силите, появили се в теб в началото на периода ще ти позволи да постигнеш необходимото.

РАК 22.06 – 23.07

Странно е да се каже, но колкото повече мързелуваш, толкова по-уморен се чувстваш, а колкото по-активно градиш своя ден, толкова повече сили се появяват в теб. Може би вече си забелязал тази закономерност - това се случва сега. Продължавай заниманията със спорт, води активен начин на живот! Всичко това оказва значително влияние върху начина, по който изглеждаш. Отпуснеш ли се, ще загубиш доста, а отново трудно ще постигнеш сегашната си форма. Обърни внимание на почистващите маски за лице. Задължително ги използвай един или два пъти в седмицата. Опитай и с компреси за кожата около очите.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

В живота ти постепенно навлизат промени. На първо място те касаят вътрешния ти свят, възприемането на случващото се наоколо, а след това ще започнат да се проектират в конкретни събития. На този етап, ситуацията изглежда малко негативно за теб, особено в отношенията с другите хора. Тук са възможни конфликти, разногласия и различни противопоставяния. Ето защо, на този етап, ще бъде най-добре ако сведеш до минимум външните контакти и отделиш повече време за себе си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Тази седмица, настроението ти ще се променя постоянно. Собствената ти външност ще предизвиква в теб ту бурен възторг, ту пълно отвращение. Единственото, което може да направиш в тази ситуация е да „плюеш” на опитите обективно да се оценяваш. Опитай се да си повтаряш като мантра нещо от рода на "Аз съм най-добрият" и се постарай да се отнасяш колкото е възможно по-невъзмутимо към околната действителност, както и към собственото си отражение в огледалото. Вероятността да успееш е много голяма.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg