топ-астролог: Щастие, пари и любов за три зодии през септември

Септември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Три от зодиите ще се радват на луд късмет през септември и въпреки че ще сме под влиянието на 5 ретроградни планети от август, тези зодии няма да срещат големи трудности.

Някои ще имат късмет в любовта, а други – на професионалната сцена. И ако зодията или асцендентът ви е някой от посочените знаци, звездите ще са с вас този месец.

Месецът ще ви даде шанс за промени и трябва да се възползвате от потенциала на съдбата, за да трансформирате живота си към по-добро.

Вижте дали ще сте сред късметлиите за този месец и ако сте сред тях, възползвайте се от шанса.

Близнаци


Краят на Лятото ще е вълнуващо за Близнаците, а най-много положителни възможности ще им представи месец септември. Очаквайте промени в личния, и професионалния живот. Може да срещнете нова любов или пък да получите дълго чакано повишение. Този месец ви е подготвил много изненади, които ще разтърсят обичайното ви ежедневие.

Везни

През месец септември пред вас ще се отворят много врати, а това както златен шанс, може да се окаже и огромна уловка. Ако се подадете на нерешителната си природата, ще пропуснете добрите си възможности. Изправите ли се пред повече от един вариант, проучете всеки от тях и вземете решение, защото успехът ви зависи само от това.

Скорпион

През месец септември ще се чувствате спокойни и обичани, като малко неща ще са в състояние да ви разстроят. Сега е идеалният период да отделите повече свободно време за себе си и половинката и да поговорите за следващата стъпка във връзката си. Насладете се на романтиката и любовта, като напълно забравите за сериозните грижи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg