Големият Любовен хороскоп за септември: пoзвoлeтe cи дa cтaнeтe извoр нa любoв и рaдocт

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.57 (7 Votes)

Ако лятото не ви е донесла дълго чаканата любовна приказка, то не се отчайвайте, защото есента се очертава хубава за много от зодиите. Прочетете какво ви чака в любовта според зодията до края на месец септември.

Овен
Напоследък сте съсредоточени в мисли за работа и кариера, и съвсем сте изоставили романтичните дела. А според вашия любовен хороскоп точно през септември сте изключително привлекателни за противоположния пол. Възможно е да се случат много неочаквани неща. Не се изненадвайте и бъдете готови за всичко! Тези дни може да ви споходи чувството на самота. Вероятно човекът до вас няма толкова свободно време, колкото вие? Постарайте се да намерите любимо занимание, тогава часовете ще преминат по-лесно.

В началото на месеца ще ви липсва подкрепата на партньора, когато става въпрос за кариера. Ще проведете важни разговори с любимия човек, но избягвайте тежките думи, за които може да съжалявате на по-късен етап. Напрежението в интимната връзка може да ви тласне на друга страна и вие да потърсите утеха или да бъдете привлечени от нова любов.

Телец
Ако в деловата сфера през септември вие сте лидери, в личния живот трябва да се примирите с второстепенната роля. Дори не си и помисляйте да демонстрирате превъзходство. Споделете радостта! Подходящо за случая ще бъде малко семейно парти. Напълно възможно е тези дни новите запознанства да не преминат по сценария, на който разчитате. Бъдете подготвени за всякакви необичайни ситуации!

Ако имате половинка до себе си, през тези дни ще се усещате като едно цяло. Вашият любим/любима за вас е повече от сродна душа. От друга страна, някои Телци ще се замислят върху бъдещето на своята връзка и може би още тази седмица ще вземат крайно решение с кого да продължат напред. За тези от вас, които търсят любовта, е добре да разширят своя кръг от социални контакти.

Близнаци
В началото на септември усамотението ще стане ваш верен спътник, който ще позволи да намерите много решения. През работните дни е по-добре да не си уреждате срещи, но почивните дни ще бъдат повече от успешни за подобни начинания. В момента определено е необходимо да разредите емоционалното напрежение. Така че не си го изкарвайте на любимия човек, а намерете по-безопасен начин за отпускане на стреса. Конфликтите са съвсем излишни на вашата връзка!

Думите понякога могат наистина да болят, а за някои от Близнаците предстоят сериозни разговори с половинката. Бъдете наясно с тежестта на словата, които изричате и за техния дългосрочен ефект върху вашата връзка. Ако бъдете премерени, всичко ще завърши благополучно. За тези от вас, които това лято не намериха любовта, започва период, в който има реални шансове това да се случи.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg