3-те зодии с любовни изненади през септември

Септември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Астролозите смятат, че късметът през септември ще бъде свързан с хармоничните аспекти на Юпитер, Уран и Нептун, както и с позицията на Венера и Юпитер в техните знаци.

Кой има късмет, през септември и какви любовни изненади може да очаква, научете сега.

Дева

През първата половина на септември Венера ще бъде в знака на Дева. Именно Девата в този момент може да е една от най-щастливите зодии на зодиака.

Венера ще внесе хармония, духовен и материален комфорт в живота на всички деви, а в любовта няма да спести приятните изненади. Девата ще вижда в хората само доброто и ще обръща внимание само на приятни и красиви събития.

Везни

През втората половина на септември Венера ще бъде на страната на Везни.

Сега има късмет в любовта този зодиакален знак. Успехът за Везните ще съпътстват в почти всичко: пари, свободно време, изкуство, любов, саморазвитие, търсене в обществото и работа, разкриване на таланти, обучения, подобряване на външния вид.

Стрелец

Юпитер през септември е в знака на Стрелец. Той обсипва Стрелеца с всички благословения, но има вредните влияния от други планети, които ще пречат на работата му.

Стрелецът заема едва третото място по любовни афери през септември. И за да бъдем по-точни, той ще имат късмет само на 28-29 септември.

Девата и Близнаците 1 септември е тригонът на Меркурий с Уран.

Този ден ще донесе късмет и любовни изненади на Деви и Близнаци. Те имат късмет по отношение информацията. Навременната информация, полезни съвети и идеи ще помогнат в любовта, работата, на пътя, при пътувания. Уран е непредсказуем и трябва да сте подготвени.

Дори през деня ще трябва неочаквано да се променят плановете, за да не се изпусне късмета. Телец и Везни

На 28 и 29 септември секси стилът на Венера с Юпитер ще донесат любовни изненади и късмет на Телец и Везни.

Наред с това, Телец го очакват успехи в работата. Това може е насочено към подобряване работния график, приятна работа на непълно работно време, за която ще плащат добре.

С две думи - печеливша работа.

За Везните този период е свързан с красота, външен вид, популярност, творческата самореализация. Очарованието и приятният начин на общуване на Везни ще бъдат високо оценени от другите и те спокойно ще могат да разчитат на подкрепа от влиятелни хора.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg