Алена: Любовна наднича през падащите есенни листа за тези 3 зодии

Септември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Няма по-подходящо време за влюбване от на есента.

Тогава, когато най-много имаш нужда от човек до себе си, за да прекараш незабравимо време и да си припомниш какво е да обичаш. Има 3 зодии, които ще се влюбят още през ноември.

Близанци

Няма как да ви се размине. Не и този път. Любовта чука на вратата и е въпрос на малко време, за да се случи. Отначало няма да повярвате, че сте срещнали толкова перфектен човек, но с времето ще разберете, че късметът този път ви се е усмихнал.

Само не правете грешката да го сплашите с планове и прекалена настоятелност. Оставете малко загадъчност на намеренията си и това ще се окаже успешният начин, по който да общувате. Несъмнено ще ви се завие свят от всички емоции, които ще ви връхлетят. Бъдете спокойни - влюбването ви няма да е мимолетно, а само началото на едно ново и вълнуващо приключение.

Везни

Не пазете сърцето си, не се затваряйте и изобщо забравете всичките си страхове. Дойде и вашето време, стига толкова чакане. Вие ще сте този, който ще направи първата крачка. Отсреща може да усетите леко колебание, но това няма да продължи дълго.

Разговори до късно през нощта, разходи из града и с нови трепети ще ви посрещне месец септември. Не се чудете как ще задържите интереса на този човек, защото той ще бъде абсолютно взаимен. Ще разберете някои неща за себе си и ще чуете истинско и непринудено мнение за страхотните черти в характера, които притежавате. Насладете се на всеки един миг.

Скорпион

Чарът ви ще си свърши добре работата. С усмивката си може да привлечете вниманието на всеки. Очаква ви вълшебен месец, в който ще срещнете специален човек. Влюбването няма да стане отведнъж, но след няколко седмици ще се чудите това ли е човекът за вас...

Химията, която ще усетите, е нещо, което никога не сте изпитвали досега. Не бързайте със заключенията, но изживейте всеки миг пълноценно. От вас зависи дали това влюбване ще се превърне в голямата ви любов. Ключът към това е да не бързате и да оставите нещата да се развиват бавно и естествено.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg