Как месец септември ще ви помогне в любовта според зодията

Септември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Към средата на месеца ще бъдете изпитани по различни начини. Ще видите различна перспектива на това как използвате емоциите си в различни ситуации.

Овен

Септември ще ви донесе много късмет, скъпи Овни. Скорошната ви липса на креативна енергия ще достигне своя край. Нетърпеливи сте да започнете нови неща и да изразите себе си творчески както никога досега. Време е да приложите тези идеи в действие! Към средата на месеца ще бъдете изпитани по различни начини. Ще видите различна перспектива на това как използвате емоциите си в различни ситуации. Може да се чувствате победени от някого или нещо в даден момент, но не можете да се откажете. Това е добър период да се научите как да потискате егото си и да пускате нещата, които не можете да промените. Дадено събитие ще тества търпението ви, дори може да подложи на изпитание цялостното ви благосъстояние. Все пак няма достатъчно сила да ви повали, ако вие не го позволите. Бъдете силни, Овни. Телец Месец септември ще бъде ключов за самоосъзнаването ви. Сега е идеален момент да си зададете няколко важни въпроса. Какво искате да постигнете в близко бъдеще? Каква е вашата цел? Какви са страстите ви? Къде се виждате след пет или десет години? И най-важното – доволни ли сте от отговора си? Ако не сте, сега е време да направите важни промени и да вземете живота си в ръце. Какво чакате?!

Близнаци

Септември ще бъде емоционална въртележка за вас, Близнаци. Дръжте се здраво и се пригответе. Ще се чувствате изключително претоварени през първата половина на месеца. До средата му ще сте на прага на нервен срив – или на голямо откритие. Зависи от вас как ще гледате на случващото се. И все пак няма да е срив, а ще е откритието, от което отчаяно се нуждаете. Ще ви покаже какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи отново. Позволете това да ви бъде урок. Не можете да правите едно и също и да очаквате различни резултати.

Рак

Месец септември може да ви постави в креативен застой, скъпи Раци. Вие сте хора, които постоянно имат нови и вдъхновяващи идеи. Креативни сте по природа, затова може и да се чувствате претоварени и дори немотивирани през първата половина на месеца. Дори може да си помислите да се откажете изцяло. Но ще се чувствате като изцяло нов човек, когато настъпи втората половина от месеца. Ума ви ще е изпълнен с нови идеи и креативността ви ще бъде в своя пик. Просто сте се нуждаели от почивка! Имате склонност да преследвате целите си до такава степен, че понякога се изтощавате психически и физически, без да го осъзнавате. Ще бъдете презаредени и готови да продължите, стига да си позволите да си отдъхнете.

Лъв

Месец септември ще бъде далеч от скучен за вас, Лъвове. Чувствате се креативни и готови да поемете нови и вълнуващи проекти. Ще ви се отворят няколко нови възможности през този период – независимо дали в кариерата или в личен план. Поемете риска – може да откриете нещото, което ще подобри живота ви завинаги. Не се страхувайте от загубата и се надявайте да получите най-доброто. Може да страдате финансово през това време, затова бъдете наясно колко харчите и колко изкарвате.

Дева

Месец септември е чудесно време за вас. Рожденият ви ден е тогава – или е минал съвсем скоро – и целият период ще бъде едно голямо парти. Празнувайте! В средата на месеца може да се изправите пред дилема, но знайте, че преминавате през период на развитие и лекуване, затова може да бъде болезнено на моменти. Използвайте емоциите си, за да се грижите за себе си и да бъдете по-силни. Открийте кои са страстите ви – те ще ви водят към смисъла на живота и правилното място за вас в този свят. Не е нужно да се чудите повече – отговорите ще бъдат съвсем ясни.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg