Любов и благоденствие за 4 зодии ще донесе края на септември

Септември
Typography

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Колкото и да не ни се иска, лятото наближава постепенно своя край и скоро ще посрещнем красивата есен. Вижте кои са зодиакалните знаци, за които септември ще е прекрасен, успешен и вълнуващ.

Овен

За представителите на зодия Овен септември се очертава като спокоен след динамичните летни месеци. Напрежението отслабва, проблемите в личен и професионален аспект постепенно се решават сякаш от само себе си. Успокойте се, не се притеснявайте излишно, нещата се нареждат за вас.

За да се чувствате още по-добре сега е моментът да се отървете от вредни и неприятни навици, които пречат на продуктивността и развитието ви.

В интимен план нещата ще са на приливи и отливи, вълнуващите моменти ще се редуват с не толкова приятни. Любовният ви живот ще е всичко друго, но не и скучен. Това, което може да развали нещата са вашите свръхочаквания. Опитайте се да общувате отворено, влагайки искрено усилията си и без да очаквате прекалено много, се насладете на контакта с партньора.
Опитите да сте твърде контролиращи ще ви натоварят негативно и могат да доведат до конфликти, затова се владейте.

Ключът към щастието и успеха през този период е да се вглеждате повече в себе си, да си правите необходимите равносметки. Това ще ви помогне да осъществите плановете си с добър резултат.

Рак

Скъпи Раци, очаква ви интересен и динамичен период, в който ще учите много нови неща, но и другите ще се учат от вас. Ще черпите знания, но също така и ще бъдете вдъхновение за другите. Ще имате възможност да израснете в службата, да се развивате и да се концентрирате върху кариерата си. Възползвайте се от шанса, такива възможности не идват често.

Сърцето ви е отворено и за представителите на зодия Рак, които са свободни и търсят партньор, периодът ще е благоприятен за нова, вълнуваща любов.

Възползвайте се от всички добри възможности през септември и има голяма вероятност да се облагодетелствате със сериозни финансови средства.

Този период е изключително благодатен за вас, Козирози. Очаква ви признание за вашите успехи. Ще се радвате, че другите оценяват прогресивността и креативността ви. Това ще даде тласък на самочувствието ви, ще засили вярата в собствените ви възможности.

Сега е моментът да набележите следващите си цели, но бъдете реалисти. Не се главозамайвайте от успехите си, а си поставете реални задачи, постижими в обозримо бъдеще. Важно е за вас да имате план, защото само тогава работите с пълен капацитет.


През периода ви очакват и много забавления. Ако обичате отборни спортове, насладете им се и използвайте хубавото време да се движите повече.

Приятелствата ви са важни за вас и през този месец ще ви заредят с много енергия и радост, някои ще ви вдъхновят за нови проекти.


Периодът е благоприятен за романтично пътуване с любимия човек. Ако нямате партньор, организирайте повече забавления с приятели и не се притеснявайте да флиртувате на воля. Възможно е от авантюрата да се стигне до по-сериозна връзка.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg