Любовен хороскоп за септември на известен руски астролог

Септември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Някои от нежните представителки на зодиака, сякаш все още не са се възстановили от стари взаимоотношения. Колко може да страдате за човек, който не е достоен дори за вашата усмивка? Опитайте се да елиминирате негативните емоции, повишете самочувствието си с повече социални събития, срещи.

Овен

Някои от нежните представителки на зодиака, сякаш все още не са се възстановили от стари взаимоотношения. Колко може да страдате за човек, който не е достоен дори за вашата усмивка? Опитайте се да елиминирате негативните емоции, повишете самочувствието си с повече социални събития, срещи. Тези от вас, които се намират във връзка е добре да разнообразят любовния си живот. Малки изненади, романтични вечери, нещо ново в спалнята, кратко пътуване… Любовта се нуждае от това, особено ако не искате любимият мъж да поглежда встрани.

Телец

Купидон ще ви помогне, изпращайки ви добри възможности в любовта. Време е да се съсредоточите върху типажа на половинката, която искате да привлечете в живота си. Не забравяйте да се забавлявате, да бъдете по-социални.
Обвързаните Телци ще се радват на вдъхновяващи емоции, огъня на любовта. Основното нещо, с което трябва да поддържате този огън е да накарате любимия човек да се чувства специален. Опитайте се да преодолявате различията и споровете, за да намерите общ език. През втората половина на месеца ще усетите повече стабилност и хармония във връзката.

Близнаци

Купидон малко се умори да ви помага, Близнаци. Постоянно сменяте предпочитанията си за партньор. Жената Близнаци иска красиви мъже, забравяйки че невинаги външните данни съответстват на вътрешния свят. Най-вероятно ще откриете разочарование в тази посока, свързано с определен човек. Ще трябва да се научите да гледате на мъжете по друг начин. Личният живот определено ще се подобри, просто трябва да свалите розовите очила.
От друга страна, обвързаните представители на зодията ще се радват на хармония, само ако успеят да балансират между работата и любовния живот. Не планирайте нищо на 9 септември, денят не е е неблагоприятен за срещи и сериозни разговори.

Рак

Дами, сякаш се държите малко нарцистично и арогантно спрямо представителите на противоположния пол. Ако продължавате в този дух, скоро няма да имате половинка до себе си. Не се опитвайте да демонстрирате изключително добри качества, недейте и да лъжете за себе си и личния живот.
През септември, ако искате краткотрайни взаимоотношения и флиртуване, ще получите това. Обвързаните Раци могат да бъдат твърде взискателни към партньора си и това е напълно безполезно. Ако връзката ви е монотонна, скучна, опитайте се да я разнообразите с романтика, не със скандали, погрешни коментари.

Лъв

Жената Лъв се държи като истински хищник и предизвиква интерес към поведението си. Но не бъдете прекалено замаяни от себе си. Наслаждавайте се на моментите, флиртовете, без да имате големи очаквания. Не че не може да излезе нещо по-сериозно, но фикс идеите ви за любовния живот могат да провалят възможностите ви. За обвързаните представители на зодията месецът ще е спокоен. Ще могат да се отдадат на кратки и приятни пътувания с любимия човек.

Дева

Любовният живот на Девите ще бъде интересен и няма да им липсват ухажори, но ще трябва да правят разумно изборите си, ако не искат да изпуснат наистина сериозен партньор.
Възможни са флиртове на работното място. Тези от вас, които вече са влюбени и се намират в сериозна връзка, звездите съветват да се грижите повече за взаимоотношенията си и да не се карате за дреболии. Септември може да бъде „меден месец“ за вас, ако предприемете кратко пътуване. Не на последно място, не казвайте неща, за които ще съжалявате на по-късен етап.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg