Езотеричният хороскоп на Алена за септември

Септември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

По-добре спазете правилата на Светлината, Съзиданието и Вселенските закони, което няма да ви позволи да се провалите и да бъдете погълнати от мъстта на хората, заради факта, че без да го осъзнавате им вредите.

ОВЕН

Не бързайте да мъстите на когото и да било, само защото ви се противопоставя. Ще реши, че може да ви мъсти чрез силите на Мрака. По-добре спазете правилата на Светлината, Съзиданието и Вселенските закони, което няма да ви позволи да се провалите и да бъдете погълнати от мъстта на хората, заради факта, че без да го осъзнавате им вредите.Не давайте предимство на вашите първични инстинкти и позволение да застават пред вашата извисеност и духовност, защото агресията, които ги захранва ще се върне върху вас.

ТЕЛЕЦ

През септември изявете заложбите си, свързани със света на незримото, а когато сте убедени, че са в зоната на Светлината, може да помагате на хората да вървят в посоката на Живота, Любовта, Обичта, Хармонията и Светлината. Внимавайте, защото заради вашето любопитство сте склонни да вперите поглед в нищото или в нещо невидимо, уж че го усещате, където се стремите да откриете нещо различно, с което да блеснете, но това е невъзможно, ако не сте орисани. Рискувате с такива опити да не овладеете голямото, необятно знание, свързано с все още непознатия ви незрим свят.

БЛИЗНАЦИ

През този месец ще се опитат да ви навредят, като ви принудят със силата на думите или по лесния начин, чрез енергийно въздействие да допуснете неприятели до вашите тайни, за да могат да се справят сами, без вашата подкрепа с трудностите в живота си и да постигат непочтено целите си, въпреки че нямат нито знания, нито умения. Заради непоисканото добро, което сте правили може често да сте потърпевши от ударите на хора, за които сте дали частичка от себе си в трудни за тях моменти, дори и с цената на проблеми с вашето здраве, успех, ако не осъзнаете грешката си.

РАК

Засилва се вашата интуиция, прозренията ви, свързани и със света на незримото. Ако сте със силно развито чувство за отговорност и висок морал, ползата е всеобща, но е добре да внимавате, защото е възможно в опитите си да помагате на някого, да изгорите в собствения си плам на невъзможност да се освободите от чуждите проблеми и страдания. За да се извисите от ваша низша към вашата висша същност сте длъжни да постигнете равновесие между двата си “аза” и да не допускате над вас да властва егото, пречещо да осъзнавате силата на Любовта и Обичта.

ЛЪВ

Допуснете ли над вас да властва вашата материална същност, скоро ще усетите огнените езици на Мрака да ви обграждат. Въпреки това, дори и да се уплашите, страховете ви са напразни, защото именно те ще ви отведат при Светлината, където ще възродите Доброто в себе си и ще забравите за света на незримото, от неговата унищожителна страна. Ако човеколюбието и градивният морал не са ви силните страни, заради заложените ви звездни аспекти, със сигурност ще нанасяте вреда, решите ли да развивате окултни способности, или ако вече сте го сторили, за да се облагодетелствате вие.

ДЕВА

С лекота възприемате душевните страдания на околните и прониквате в най-тъмните кътчета на непознатата им същност, но когато се опитате да бъдете полезни, го правите така тромаво и с такива ненужни никому подробности, че обикновено сте неразбрани или принуждавате хората да се страхуват от вас. Позволете на Духът ви да се слее с Душата, в най-висшето ниво на вашето развитие, за да се научите да цените първо вашите собствени знания, а след това и тези на другите хора, където може да има и по-знаещи от вас, без да се притеснявате, че с това ще навредите на авторитета си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg