Оксана за настоящата седмица: ще върнете топлината в душата и щастието в очите си

Септември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.17 (3 Votes)

Разширена прогноза за периода 14-20 септември

В началото на седмицата окончателно се изясняват обстоятелствата, свързани с вашето най-близко обкръжение и тактическите задачи за повишаване на благосъстоянието, на вашия жизнен комфорт. Сега няма смисъл да променяте своите стратегически цели, по-важно е да се подбере правилната тактика за тяхното постигане. 

ОВЕН
Най-наситен и успешен сега е животът на родените през втората половина на април. Решителни постъпки, бърз резултат. Всичко това обаче се отнася до онова, което се върши по инерция, разчитайки на "стари лаври". Още във вторник всички Овни ще почувстват промяна в своето състояние и настроение. Това е свързано с движението на Марс в сектора на Зодиака - с резки хормонални промени. Някои, които не са съвсем здрави, в началото на седмицата ще се почувстват физически недобре. Това означава, че и занапред, приблизително до 23 октомври, тяхна ежедневна грижа ще стане поддържането на собственото си здраве и търсенето на баланс между обема задължителна работа и собствените сили, ресурси, които позволяват тя да бъде извършена. Но и при абсолютно здравите хора има промяна - по-малко ентусиазъм, хъс, а повече прагматизъм. Едновременно с това расте способността да се довеждат нещата докрай, без да се пренебрегват дреболиите и рутинната работа. Събитията във вторник и сряда ще изяснят доста неща.
    

ТЕЛЕЦ
Значимостта на събитията и енергията на вашата трудова дейност се пренасят от чисто домашното, семейно пространство към занимания, доставящи удоволствие (хоби) и ангажименти, свързани със собствения бизнес, ако имате такъв. Децата и обстоятелствата около тях стават все по-интересни, завладяващи. Те въвличат и вас, емоционално ви ангажират. Периодът на Девата за Телците по принцип е по-благополучен, отколкото всички останали сезони през годината. Използвайте това! Още повече, че в началото на тази седмица Марс влиза в този сектор и започва да ви помага подробно и с практически резултат да реализирате своите увлечения и да спечелите от личния си бизнес. И дори тогава, когато започва периодът на Везни, задължаващ ви с някаква социална дейност, до 23 октомври вие ще я изпълнявате с удоволствие и с изгода за себе си. А домът и семейството до 21 септември ще остават за вас мило, комфортно и радостно пристанище, място за почивка от труда ви.
    

БЛИЗНАЦИ
Домашните и семейни събития през тази седмица стават все по-настойчиво център на вашия живот. Дори това да не е толкова явно, всичко случващо се има "базова", семейна цел и смисъл. В началото на седмицата окончателно ще станат ясни вашите цели и задачи. Както и условията за тяхната реализация. От 6 септември до 23 октомври ще ви се наложи да положите за тези ангажименти конкретни усилия, въплъщавайки в реалност своите планове и довеждайки до съвършенство своите делови проекти. Това може да бъде ремонт, реализация на бизнес проект с участието на недвижим имот и т.н. Това може да бъде и формиране на семейство като такова, създаване на материална база за бъдещ социален растеж. Обърнете внимание на събитията, които се случват във вторник и сряда. Те ще изяснят обстоятелствата, вашите възможности и тактиката за постигане на целта.
    
РАК

В началото на седмицата окончателно се изясняват обстоятелствата, свързани с вашето най-близко обкръжение и тактическите задачи за повишаване на благосъстоянието, на вашия жизнен комфорт. Сега няма смисъл да променяте своите стратегически цели, по-важно е да се подбере правилната тактика за тяхното постигане. Периодът е благоприятен за осъществяването на най-различни, но задължително сериозни, търговски операции. При служителите до 17 септември се формират най-благоприятни обстоятелства, спомагащи за издигане в службата и по-високо заплащане. Във вторник и сряда се изясняват всички "мъгливи" обстоятелства и отчитайки това, вие и по-нататък ще предприемате правилни стъпки, водещи ви към целта. Отлични перспективи имат всички, които се учат и повишават своята професионална квалификация.
    

ЛЪВ
От 25 август до 6 септември вие попадахте в "остри" ситуации, които изискваха от вас пробивни постъпки, свързани с кратък, но мощен разход на сили и напрежение на нервната система. През тази седмица ситуацията се променя. До 10 септември острата нестандартна ситуация, в която сте попаднали, все още действа, но нейното влияние върху вас постепенно намалява до нула. В същото време обаче, дори ако обстановката се запазва същата, тя ще изисква вече съвсем друга тактика в действията ви. Ако до този момент вие сте действали пробивно, то сега (почти до края на октомври) ще бъде по-полезно да решавате всички свои проблеми и задачи стъпка след стъпка, методично, спазвайки препоръчаните и изпитани от другите методики и инструкции. Ще е нужно да отделяте повече внимание на дребните подробности в ръчния и домашен труд, които не изискват огромни усилия, а фини умения. Във вторник и сряда направете ревизия на своите доходи и разходи. Това ще ви позволи и по-нататък да живеете според средствата си. Същото се отнася и до вашите физически възможности, и до реализацията на вашите таланти за повишаване на благосъстоянието ви.
    
ДЕВА

Девите, родени в периода от 30 август до 11 септември, в следващата една година ще изяснят своите мъгливи отношения в брака или в деловото сътрудничество. Ще се наложи да използвате прагматизма си и трезвия си ум, за да престанете да блуждаете в мъглата от обстоятелства или отношения. Тази задача ще е най-актуална за родените на 5-7 септември. Личните ви проблеми и стремежи сега са по-важни от всичко останало. Постарайте се да проявите здравословен егоизъм, да защитите и декларирате своите права и интереси. От 6 септември до 23 октомври ви се дава за това допълнителен приток на сили и увереност в себе си. Използвайте всичко по предназначението му. Ако е необходимо да пожертвате някого от партньорите или делови договори, не се съмнявайте. През първата половина на септември отлично се подреждат финансовите и имуществените ви дела, може да намерите най-изгодния и престижен източник на доход, да откриете приток на сили и ресурси. Ако за тази цел е нужно да промените рязко нещо, не се страхувайте, резултатът ще бъде успешен.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg