Любовен хороскоп до 17 октомври: готови ли сте за голямата и всепомитаща любов

Октомври
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Очаква ни една динамична, интересна, но и успешна седмица. Повече вижте в седмичния ни хороскоп. Един от приятните периоди през този месец. Ежедневието ви ще е достатъчно разнообразно, а изненадите в повечето случаи ще са зареждащи.

Овен

Успешната тактика за тази седмица е да действате самостоятелно. Разчитайте само на собствения си чар и на чувството си за хумор. Идеите ви ще са достатъчно и впечатляващи, но не се захващайте за много неща едновременно. Бъдете последователни.

Подредете желанията си и организирайте работния процес така, че да започвате деня си с нещо, което ви е приятно. Така ще си осигурите стабилен тонус, добро настроение и ефективност.


Телец

Колективните дейности през тази седмица на моменти ще са затруднителни. Съобразявайте се с обстоятелствата и не се разстройвайте излишно, ако на моменти очакванията ви се разминат с действителността. Ще се почувствате измамени, ако сте прекалено взискателни, така че опитвайте се да преценявате обективно възможностите на сътрудниците си.

Някой от близките ви приятели може да потърси помощ, но вие да не сте убедени, че сте в състояние да се отзовете. Следвайте интуицията си и обръщайте внимание на детайлите на фона на общия разговор. За предпочитане е да разпределяте ресурсите си в уединение.

Близнаци

Ще сте много по-динамични от обикновено, но и много по-заети. Ще е малко трудно да разпределите вниманието си между професионалните, личните и семейните интереси. Отделяйте време ежедневно за усвояване на нови знания и повишаване на квалификацията си. Опитвайте се да довършите служебните задачи в рамките на работния ден, да не оставате до по-късно и да не пренасяте работа у дома.

Енергетиката ви ще е стабилна за разлика от настроението. Ще сте по-раздразнителни от обикновено и най-чести поводи за недоволство ще предизвиква поведението на околните. Невъзможността им да следват вашето темпо на моменти ще е сериозно изпитание за търпението ви.

Рак

Жаждата ви за нови емоции през тази седмица ще се усили. Ще ви се иска да наситите ежедневието си с повече романтика и приключения. Необвързаните представители на вашия знак може да попаднат на истински интригуваща личност, но за целта трябва да са по-общителни и да не се затварят между четири стени.

Що се отнася до семейните, при тях ситуацията ще е леко деформирана. Изхождайки от себе си може да започнат да подозират любимия човек във всички всемирни грехове, да ги изпълнят съмнения и чувство на ревност. Спестете си тежките разговори. Вместо да гадаете кой какво е правил, организирайте приятни развлечения за себе си и близките. Така хем ще се забавлявате, хем ще освежите отношенията си.

Лъв

Обстоятелствата ще ви подсказват, че трябва да променяте плановете си динамично и да се възползвате от непредвидените възможности, които съдбата ви предоставя. Някои факти ще променят значението си за вас, защото ще ги видите от различен ъгъл. С много движение ще е свързан предстоящият период, с интензивни контакти, нови хора, а и нови дейности. Често ще се налага да правите няколко неща едновременно. Няма да ви затруднят, но на моменти ще усещате изтощение. Осигурявайте си достатъчно сън.

Околните ще ви окажат подкрепа и ще ви уверят в искрените си симпатии. Ще привлечете вниманието на влиятелни личности, които ще проявят готовност за партньорство по някои от предложенията ви.

Дева

Тонусът ви е стабилен с тенденция към растеж. Заемете се с неща, за които до момента не ви е стигало времето или които по някакви причини сте отложили. Бихте могли да актуализирате собствените си резултати на работното място или да отхвърлите веднъж завинаги разни битови задачи у дома.

Сега е моментът да се ориентирате към промени, които преценявате като належащи. Може да направите лека трансформация на интериора или да поработите върху външния си вид. И в двата случая крайният ефект ще ви зарадва. Преди настъпване на същинското застудяване е редно да се погрижите и за здравето си.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg