Алена за средата на Есента: стремежите се превръщат в реалност, ако не губите надеждата си пред трудностите

Октомври
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Меркурий не е зловеща планета. Тя е по-скоро палаво дете, което казва „Сега ще видиш ти!“, когато не се съобразяваме с нейните ограничения при ретроградност.

Овен

Няма да ви е лесно да поставите ново начало и да сте доволни от постиженията си. Вие сте агресивни, прибързани, ако нещо не се случва както очаквате, мърморещи, недоволни, заядливи заради присъствието на ретроградния Марс на своя трон в Овен, как ви търпят околните, е загадка. Обмисляйте добре действията си и не се опитвайте да изпреварите времето. Колкото по-умерени сте и подхождате с разума си към проблемите и трудностите, които са неразделна част от ежедневието, толкова по-успешно се придвижвате към добрия краен резултат и очакваните приходи. Не бива да инвестирате и поставяте ново начало след 14 октомври, когато започва последното за годината ретроградно движение на Меркурий. Всеки опит да наложите мнението си с агресия или да отдалечите от пътя си някой неблагодарник, ще се обърне срещу вас. Оставете нещата такива, каквито са, изчакайте подходящия период, за да се освободите от нежеланите партньори и приятели. Месецът позволява сключване на брак, но ви съветвам да не рискувате, ако Съдбовната ви забрана за брак все още не е отпаднала.

ТЕЛЕЦ

През октомври, завладени от постигнатото, умерени, тактични и търпеливи, сте обсебени от велики стремежи, които ще осъществите, ако не се опитвате да изпреварите времето и да надминете както околните, така и самите себе си. Предпазвайте се от провал, който може да предизвикате неочаквано, като се спънете в невидимо камъче в най-сигурната част на пътя, за да не се наложи да започвате всичко отначало. Така не само ще предизвикате недоволството на всички, които ви ценят и подкрепят, а и ще загубите устрема за нов растеж, като не е изключено и да ви измислят провинение, водещо към понижение или уволнение. Жалко за мечтите и усилията, за плановете и за пропуснатите ползи, само заради вашата недалновидност, особено ако провалите ви са след 14 октомври, когато Меркурий е в ретроградното си движение. Ценете подадената ви ръка и ще получите в отговор още по-голяма подкрепа. Обърнете внимание на семейството и на децата си. Ако не сте обвързани, не е изключено да срещнете подходящата половинка, а и да обявите годежа си.

БЛИЗНАЦИ

Октомври ви изненадва с трудности, комбинирани с вибрацията на годината, които блокират пътя ви и вашия устрем към поставените цели. Обичате и се стремите да сте в непрекъснато движение. Много пътувате или често сменяте работното си място, което не ви гради авторитет. Не проявявайте лековерие, което може да ви тласне в неочаквана, но не положителна посока. Не се хващайте за думата и не приемайте всичко чуто за чиста монета. Винаги имате собствено мнение и знаете как да защитите себе си. Бъдете инициативни в запознанствата до 14 октомври, защото след това Меркурий започва последното за годината ретроградно движение. Променливи сте в идеите си. Говорете с ваши задгранични партньори и договорете среща за обсъждане на общ бизнес, но след края на месеца. Склонни сте да предизвиквате нежелани спорове и разправии. Необвързаните са близко до срещата с подходящата половинка.

РАК

Трудностите ви спохождат неочаквано през целия месец. Някои от тях сте предизвикали сами. Въпреки това будите завистта на околните, защото работата ви спори и бликате от увереност. Упорити и борбени сте, защото имате таланта винаги да оцелявате и да постигате целите си. За вас няма невъзможни неща, но често не използвате всичките си възможности, а през този месец те може да бъдат частично или изцяло блокирани от препятствията. Във ваша полза е да ги преодолявате без емоция и да доказвате, че нищо не може да ви попречи да вървите напред, дори и ако начинанията ви се забавят, а вие отхвърляте единствено обичайните си задължения. Не инвестирайте и не поставяйте ново начало в дните след 14 октомври заради ретроградното движение на Меркурий. Щедри сте към околните, но не прекалявайте, за да не изпаднете във финансови затруднения. Ако ви искат заем, откажете.

ЛЪВ

През октомври, след изживените препятствия, които ви изнервиха, и преди 14-и, когато Меркурий започва своето ретроградно движение, планирайте пътувания и промени, посетете или поканете ваши задгранични партньори и подпишете подготвените договори. Начинанията са успешни през първата половина на месеца, ако не прекалите с прибързаността си, за да докажете, че сте способни да надскочите себе си и да блеснете пред колегите си. Бъдете внимателни зад волана, най-добре е да не шофирате. От напрежението се преуморявате и вместо да завършите започнатото, може да си спечелите букет от болести, които да ви принудят да си останете у дома и да си дадете почивка. Несемейните имат шанса да срещнат половинката си, но зад граница.

ДЕВА

През първата половина на октомври вашата чувствителност ви пречи да разберете причината за отношението на ваши колеги, което не одобрявате. Бъдете верни на себе си, на моралния си кодекс и стабилността в отношенията ви бързо ще се възстанови. Заради критикарската ви нагласа ви съветвам да избягвате нападателното поведение, чрез което не постигате разбирателство, а точно обратното, отдалечавате хората от себе си, особено след 14 октомври, когато Меркурий е в ретроградното си движение. Не е изключено някои от вас да имат сериозни до непреодолими проблеми в личен план заради станалата явна ваша изневяра от предишния месец. Според вас това е само невинен флирт, но за вашите брачни половинки истината е друга.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg