Ако си от тези 4 зодии, октомври ще те завърти в страстен танц - ще се влюбиш до полуда!

Октомври
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

За тези от вас, които все още чакат голямата любов да дойде в живота им, астролозите имат една чудесна новина! За 4 от зодиите това вече няма да е само мечта, а действително ще срещнат любовта, при това точно като онази във филмите и книгите. Ето щастливците, които ще се влюбят до безумие през октомври.

Телец

Някои от Телците ще имат възможност да си върнат вярата в любовта през октомври.

Ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пред някого, без да се замисляте особено за отсрещната реакция. Не се притеснявайте, звездите са благосклонни към вас и ще ви помогнат не само да изразите красиво емоциите си, но и да спечелите сърцето на човека, който ги е предизвикал. Риби

Интересен факт е, че човек от миналото ви ще се завърне с гръм и трясък, така че оставете носталгията по отминаващото лято настрани. С него може би сте били само познати, може би колеги, може би са прехвърчали искри, но сега всичко ще се промени и отношенията ви бързо ще прераснат в романтична връзка, която ще ви кара да летите от щастие.

Общо взето всичко ви се случва доста изненадващо и непланирано, но вие така или иначе обичате да се пускате по течението, така че добре дошло.

Скорпион

На представителите на тази зодия им е малко трудно да се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за студеното сърце на Скорпиона.

Везни

Не се затваряйте в себе си и бъдете общителни - такива, каквито сте всъщност. Едно разочарование не води задължително след себе си друго. Трябва да вярвате в себе си, в качествата си и да не се съмнявате, че нямате достатъчно, за да може някой да ви обикне истински.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg