Топ-астролог за края на октомври: настъпва период период на финансово благоденствие

Октомври
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.75 (4 Votes)

Октомври ще бъде уникален месец, който няма да бъде лесен за никой от нас. Планетите ще бъдат в безумен ход, и ако мислите, че сте видели достатъчно изненади през годината, то грешите. Марс е един от великите подстрекатели, но по отношение на изненадите Уран също ще играе водеща роля. Сатурн, Плутон и Меркурий също ще разбъркат картите и ще добавят своя дял към изненадите. И все пак, когато планетите са такива, то е трудно да се движим, да уреждаме нещата, които сме отложили, и да се изправим срещу реалността с нова перспектива. В крайна сметка, месец като този ни освобождава от застой на ситуации от миналото и ни позволява да продължим напред до края на ноември и декември. Те изпитват силата на нашите начинания, взаимоотношенията и доверието, което имаме в определени хора и институции. С толкова мощни планети всичко, което не е силно, бързо ще се срути и ще направи път за новите и по-добри ситуации, които ще заменят загубеното.


Овен:

Октомври няма да бъде измежду леките за вас месеци, но трябва да продължите напред. От една страна Марс, вашият повелител, който е ретрограден до 14 ноември, и Меркурий, който става ретрограден от 13 октомври до 3 ноември, ще изискват от вас повече концентрация и удвоени усилия, за да довеждате делата си до успех. Ще бъде неразумно да купувате електронни изделия, дори и преди 13 октомври. Новолунието на 16 октомври ще внесе допълнително безпокойство в живота ви, което може да продължи следващите шест месеца. Част от нещата, на които трябва да обърнете внимание през този период, са правните ви ангажименти към партньорите в бизнеса, в семейството и в любовта. С повече дипломация ще се справите добре. Допълнителна подкрепа ще получат онези от вас, които се занимават с изкуство, медицина или с изследователска работа. Но най-трудно ще ви бъде при пълнолунието на 31 октомври. Не започвайте нищо ново и не искайте повишение. Възможни са здравословни проблеми. Фокусирайте се върху текущите си задачи и търпеливо изчакайте да отмине бурята. Когато планетите се въртят така, те искат да разбъркат статуквото и силата.Телец:

Новолунието на 16 октомври ще донесе нови възможности, особено на онези от вас, които търсят работа, както и материални успехи. Бъдете бдителни към конкурентите си, защото могат да ви насочат в грешна посока. Възможни са пречки в сферата на образованието, в пътуванията и в решаване на правни въпроси. За предпочитане е да не ги планирате за октомври. По възможност отложете здравословните операции, ако не са спешни, за ноември. От 13 октомври до 3 ноември Меркурий също е ретрограден, което ще доведе до повече забавяния и всичко, което договаряте, трябва да бъде предоговаряно по-късно. Не купувайте електронна техника и бъдете внимателни в комуникациите. Най-трудният момент ще бъде по време на второто пълнолуние на 31 октомври. Вероятно е всичко, което е важно за вас, да дойде до кулминацията. Емоционално събитие, новина или случаен коментар ще ви изяснят неща, които са много важни за вас. Мислете, бъдете креативни и ще израствате.Близнаци:

Рядко се случва да се размотават планетите, крещейки си, предлагайки малко или никакво подкрепа. Всеки ще усети напрежението във въздуха и ще го видите в собствения си живот, по телевизията, и по новините, но вие сте по-късметлии, отколкото повечето други, защото Марс, екшън планетата, макар и в момента ретроградна, все още е на много съвместимо място, за да ви помогне. До 13 ноември Марс е ретрограден, затова, ако имате нещо важно за постигане, го направете през втората половина на ноември. Меркурий също ще бъде ретрограден от 13 октомври до 3 ноември. През това време неосъществените комуникации ще бъдат чести, включително пощата и пратките, които могат да бъдат закъснели или липсващи. Не купувайте електроника и друга техника, никога не бихте се радвали на продукта, докато Меркурий е ретрограден. По време на тази ретроградност ще искате да напредвате, но препятствията ще продължават да се изпречват на пътя ви. Възможни са проблеми със здравето и професионалната ви заетост. В приятелските отношения бъдете внимателни, възможни са изненади, които няма да ви се понравят. Но това, което идва през новолунието на 16 октомври ще ви занимава през следващите шест месеца. Най-лошият аспект за вас ще бъде пълнолунието на 31 октомври, когато ще се разкрият много тайни. Финансовите новини могат да са добри и не толкова, но във всички случаи няма да са очаквани. Колкото и да си мислите, че сте в задънена улица, нещата при вас ще се оправят през ноември, когато може да видите подобряване на финансовото ви състояние.Рак:

Ако изиграете картите си правилно и работите здраво и умно, ще можете да започнете 2021 в нов двугодишен цикъл на кариерно развитие, който ще ви позволи да генерирате по-голямо влияние и уважение. Всичко това идва в резултат на Марс в Овен. Продължавайте да работите усилено - резултатите, които може да не се показват все още, ще бъдат разкрити до края на ноември или през декември. Отложете всички нови начинания за средата на ноември, когато делата ви ще тръгнат отново във възход. От 13 октомври до 3 ноември, когато Меркурий е ретрограден, не купувайте нищо, освен най-необходимото, за да не съжалявате по-късно. Възможни са закъснения с пощите, проблеми с компютрите и други неразбории, за това не започвайте нищо важно. Новолунието на 16 октомври носи много напрежение, но вие ще намерите начин да се справите с проблемите. От всички аспекти през този месец, пълнолунието на 31 октомври ще бъде най-трудно за всички. Възможни са неочаквани новини и разходи в бизнеса и семейството. Промени в интимната сфера.

Лъв:

За вас октомври ще бъде вълнуващ месец, изпълнен с неочаквани обрати и завои. 12 октомври носи красива енергия, носи въображение, художествено изразяване и успех в изкуствата. Друг аспект води до доходоносни резултати между 9 и 12 октомври. В същото време може да се почувствате претоварени и да не отреагирате спокойно на нечия критика, пък била тя и градивна. От 13 октомври до 3 ноември Меркурий е ретрограден. Възможни са закъснения, провали и непредсказуеми развития. Не предприемайте нищо ново и не рискувайте излишно, за да не загубите пари, доверие и авторитет. На 16 октомври, когато е новолуние, може да имате изяви на сцена, да пишете нов сценарий или друг материал, може да получите идея за нов проект или кратко пътуване. По отношение на бизнеса и здравето ви е препоръчително да отложите подписване на договори, операции, ако не са по спешност. От 13 октомври до 3 ноември Меркурий е ретрограден. Възможни са закъснения, провали и непредсказуеми развития. Не предприемайте нищо ново и не рискувайте излишно, за да не загубите пари, доверие и авторитет, и други важни събития за втората половина на ноември, когато планетите ще са по-благосклонни към вас. Пълнолунието на 31 октомври ще ви засегне най-много в сферата на кариерата, наградите и постиженията. Възможни са неочаквани вести и развития.Дева:

Скъпи Деви, и за вас октомври няма да бъде от лесните, но Вселената винаги ще ви даде инструментите, от които се нуждаете, когато ви донесе предизвикателства. А такива няма да липсват, някои от тях шокиращи, но опитът вероятно няма да бъде вълнуващ, а по-скоро изтощителен и вбесяващ, както на световната сцена, така и в личния ви живот. През по-голямата част от месеца фокусът ви ще бъде насочен към финансовата сфера. Парите могат да дойдат, но и същото така да си тръгнат. От 13 октомври до 3 ноември Меркурий става ретрограден. Това е време, през което не бива да подписвате нови договори, както и да купувате електронна техника. Успоредно с това и Марс е ретрограден до 13 ноември, през което време битката с конкурентите ви ще бъде по-силно изразена и изтощителна. Новолунието на 16 октомври ще насочи вниманието ви в сферите на любовта, отдиха, семейството и децата. Отложете решаване на важните въпроси за средата на ноември, когато ще бъдете в отлична кондиция и ще имате подкрепата на Вселената. Пълнолунието на 31 октомври може да внесе промени в плановете ви за далечни пътувания, международни отношения, миграция, дискусии за гражданство и медийни продукти. Единственото нещо, което можете да направите, е да се опитате да се съсредоточите върху собствения си дневен ред и да не навлизате в чужди територии поне до следващите наколно дни, когато хоризонтът ще започне да прояснява.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg