Седмичен любовен хороскоп: съдбата ви дарява с любов и доброта

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)

Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с невероятно много щастливи и запомнящи се моменти.

Овен
 Настоящата седмица може да преобрази наистина до неузнаваемост отношенията ви с любимия човек. Помнете, че всичко зависи единствено от вас. И ако сте дали някакво обещание, непременно го изпълнете. Постарайте се да бъдете възможно най-много време насаме. Нека партньорът ви знае, че го цените и обичате истински. Опитвате се да промените своя личен живот? Тези дни ви носят характерното и ярко чувство, което ви съобщава, че Купидон е попаднал право в целта! Отворете сърцето и душата си за човека, носещ ви любов!

Телец
  Настоящата седмица определено е ползотворна и интересна за вас и любимия човек. Това са дни, особено подходящи за започване на нещо ново и необичайно, което открива пред вас прекрасни възможности, за които вие двамата никого преди дори не сте и мечтали.  Тази обща кауза ви сближава още повече и освежава вашите отношения.  Ако в момента сте сами, но мислите, че сте готови за нова връзка потърсете подходящия партньор сред своите отдавнашни познати. Човекът, готов да ви дари с  щастие и топлина е съвсем близо до вас. Просто се огледайте по-внимателно.

Близнаци
 Според вашия любовен хороскоп през тази седмица всички вие, които  все още нямате любим човек напомнете на себе си, че имате специални предимства: именно сега можете да избирате от хилядите неангажирани представители на противоположния пол, освен това сте напълно свободни да направлявате съдбата си в желаната посока. Светът се променя бързо. Може би щастието ви е съвсем близо. Ако пък вече сте открили своята сродна душа, Звездите съветват да използвате тези дни за общуване с близки приятели, а също и за забавления. Всяка връзка се нуждае от свежи емоции и нови преживявания. Наситените с интересни събития дни, определено помагат за съживяване на вашите чувства.

Рак
 Настоящата седмица носи със себе си много романтика и щастливи моменти. И ако в отношенията ви с човека до вас пулсира любов, Звездите съветват да поднесете доказателства за своите чувства. Подгответе приятна изненада, вечеря на свещи или поредно обяснение в любов. Просто извършете нещо наистина ярко и запомнящо се. Тези дни вие се чувствате невероятно комфортно в компанията на нови хора? Периодът е особено благоприятен за започване на нова връзка, така че не пропускайте възможността, ако разбира се желаете това.

Лъв
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с невероятно много щастливи и запомнящи се моменти. Вие почти през цялото време сте заедно с любимия човек, търсейки нови преживявания и впечатления, което определено се отразява особено благоприятно на емоционалното ви състояние. Ако вече сте готови за нова връзка, не се колебайте да направите първата крачка, не се страхувайте и не се срамувайте. Бъдете уверени, че чувствата ви са взаимни.

Дева
 Според вашия любовен хороскоп тази седмица е изпълнена с много ярки събития и емоционални изблици. Във връзката ви с любимия човек цари атмосфера на любов и разбирателство. Не позволявайте на никого да се намесва в отношенията помежду ви, дори и с най-добри намерения, и те ще ви доставят удоволствие още достатъчно дълго време. Това е добро време за съвместно пътуване и всякакви дейности, с които и двамата обичате да се занимавате. А ако все още сте сами, но търсите своята сродна душа, не пропускайте момента. Благодарение на невероятното си вдъхновение, тези дни вие общувате наистина с лекота .

Везни
 През настоящата седмица вие определено сте пълни с енергия и всичко просто се случва от само себе си. Използвайте този много успешен период за подобряване на отношенията си, постарайте се да разрешите съществуващите разногласия, намирайки  компромисен вариант и непременно търсете общ език със своя партньор. Бъдете уверени, че всичко ще се получи по най-добрият начин. Търсите човека от своите мечти? Моментът е особено подходящ за нови запознанства и незабравими преживявания. Тези дни лекият флирт повдига духа ви, а може би води и до началото на сериозна връзка.

Скорпион
 През текущата седмица добрите новини следват една след друга, а успехът не ви кара да го чакате дълго. Дори и отношенията ви с любимия човек да са достатъчно загадъчни и неразбираеми за околните, вас двамата те напълно ви устройват. Не пропускайте възможността и приключете всичко, което сте набелязали заедно. Очаква ви наистина невероятен резултат. Все още нямате сериозна връзка? Тези дни вие сте в центъра на вниманието на противоположния пол и това определено ви държи в добра форма. Не отказвайте новите запознанства и отворете сърцето си за любовта.

Стрелец
 Според вашия любовен хороскоп настоящата седмица не е от най-лесните за вас и любимия човек. Опитайте да се подкрепят взаимно и да си помагате във всичко. Помнете, че двамата заедно вие сте в състояние да се справите дори и с достатъчно сложно предизвикателство, освен това съвместната работа заздравява и освежава отношенията между партньорите. А ако в момента сте сами, Звездите препоръчват да направите първи необходимата крачка. Преодолейте срамежливостта! Понякога дори една усмивка или шега, изречена на глас, е напълно достатъчна да предизвика интереса на желания човек.

Козирог
 Настоящата седмица е изпълнена с приятни изненади и емоции. Бъдете решителни и спонтанни. Постарайте се да съдействате на любимия човек във всяко негово начинание и го дарете с цялото си внимание. Вие имате много набелязани цели, постигането на които не само заздравява вашите отношения, но и изпълва дните ви с много романтика и запомнящи се мигове на щастие. Ако все още търсите подходящия за вас човек, огледайте се наоколо. Любовта може да е навсякъде. Бъдете дружелюбни и открити. И не крийте блясъка в очите си!

Водолей
 Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица за вас настъпва период на затишие. Със сигурност не ви предстоят разногласия, но Звездите не обещават и душевно единство. А това може би ви кара да си мислите, че чувствата между вас и любимия човек са угаснали. Всъщност съвсем не е така. Просто връзката ви се намира в период на емоционално спокойствие. А всички вие, които все още търсите своята сродна душа, не очаквайте големи промени в личния живот. Това са дни, в които дори и най-малката симпатия бързо угасва, а новите запознанства са без продължение. Просто изчакайте своя звезден миг!

Риби
  Според вашия любовен хороскоп през настоящата седмица, за да продължи връзката ви хармоничното си развитие, някой от вас двамата трябва да се освободи от излишните изисквания и претенции, за да не дразни любимия човек. Изпълнете тази мисия вие! Дори и да е достатъчно трудно да се контролирате, не проявявайте и без това неприсъщия ви егоизъм и обърнете повече внимание на своя партньор. Съвсем скоро ситуацията се променя към много по-добро. Това са дни, богати на контакти и възможности, така че, ако търсите своята половинка, не пропускайте появилия се шанс! А дали запознанството да има продължение решавате вие!


Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg