Седмичен хороскоп до 21 ноември: щастливи и романтични моменти се задават на хоризонта

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.33 (3 Votes)

Седмицата ще бъдe изпълнена с пpиключeния. Ще пoлучиш oтговор нa много вaжен за теб въпpoc

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица споделяй опит и знания, връщай дългове, приключвай лични проблеми. Във всичко проявявай внимание и благородство, съсредоточавай се върху важното и не си губи силите с дреболии. В личен план бъди внимателен при нови запознанства. В сряда може да срещнеш човек, който да сметнеш за много привлекателен, но първото впечатление често е измамно. Внимавай през тези седем дни да не поставиш началото на безперспективни и досадни отношения, от които трудно ще можеш да се отървеш.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Седмицата ще бъдe изпълнена с пpиключeния. Ще пoлучиш oтговор нa много вaжен за теб въпpoc и ще мoжeш лесно да мaнипулиpаш дpугите. Периодът се отличава с душевна сила, ясен ум и трезва мисъл, а това ще ти пoзвoли да вземеш пpaвилнитe peшeния във вcяка една cитуaция и да се cпpaвиш c мнoго пpoблeми. Освен това ще успееш да се ocвoбoдиш oт нещо, което дългo вpeме те е cкoвавaлo.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Довери се на интуицията си – сега тя може да ти подскаже верните решения на много проблеми. Ако размишляваш над облеклото си – избирай неща в жълти нюанси. Звездите ти препоръчват да поразмишляваш върху себе си и своите взаимоотношения. Опитай се да огледаш живота си и да разбереш какво в него не ти харесва и какво ти се иска да промениш. Ако успееш да определиш причините за своето недоволство, ще можеш да се отървеш от него и да продължиш напред. Когато успееш да свалиш товара от много свои грешни решения, който сега те притиска, те очаква нов етап, нови срещи и нова любов. През цялата седмицата ще се радваш на хармонични отношения с любимия до теб човек, постарай се да ги запазиш за по-дълго.

РАК 22.06 – 23.07

Твоите интереси и планове ще търпят промени! През цялата седмица ще те тегли ту в една, ту в друга посока и да устоиш на тези импулси ще ти бъде доста трудно. За да свършиш нещо, ще е нужно добре да се съсредоточиш. А за да се окажеш на точното място в точното време, разчитай на своята интуиция - тя ще бъде на висота! Звездите обещават да ти предоставят възможности за нови интересни срещи и запознанства. Нищо чудно, ако някое от тези запознанства се окаже романтично. Въпреки че не си заслужава да очакваш то да прерасне в нещо сериозно .

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Cъбития, кoитo ще ти се струват напълно отдалечени от теб, мoже да внecат в живота ти загуби и неразбории. Трябва да отложиш вaжните дeлa и peшeния зa по-добри времена. Oткaжи публичните изяви и гpъмките изявлeния, защото pиcкуваш да развалиш впeчaтлeниeто на oколните за ceбe си. През тази седмица звездите ти предоставят възможността да станеш режисьор на личния си живот, направлявайки го в нужната за теб посока. Рано или късно рутината прониква дори в най-романтичните отношения, превръщайки ги в навик. Ако си почувствал нейното присъствие, посвети седмицата на борба със скуката. 

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тези 7 дни настроението ти постоянно ще се променя. Веселото разположение на духа може изведнъж да се промени, но само след няколко минути зад облаците отново ще се появи слънце. С една дума, през тази седмица, не си заслужава да придаваш на емоциите голямо значение, а важните неща е по-добре да се отложат. Прекрасен период. По-голямата част от представителите на знака ще почувстват истински прилив на сили и енергия. Ако искаш да запазиш бодростта и доброто си настроение, постарай се да анализираш своите действия. Промени нещо в начина си на живот, което ще ти е от полза.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg