Седмичният хороскоп на Алена: ще се чувствате обичани и щастливи

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През цялата седмица ще бъдеш в центъра на събитията.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Това е седмица на съдбата и фатализма. Дали щe си уверен в своите действия, или обратното, ще се двоумиш в решенията си - резултатът вече е предопределен от звездите. Може да се влюбиш отчаяно или внезапно да разлюбиш, да спечелиш милион или да изгубиш любимата си работа - такава е присъдата Свише. Давай напред - това, което днес изглежда като криза, утре ще се окаже щастлив обрат в живота!


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Силните емоции може да ти навредят - и ти прекрасно го знаеш. Най-вероятно вече си забелязал, че след особено вълнуващ ден ти е трудно да заспиш, получаваш главоболие, мускулите те болят, стомахът не иска да приеме храна, отговаряйки с мъчителни спазми на всеки опит да хапнеш нещо. През следващите дни, тези симптоми може да се усилят. Не забравяй, че всичко ще си дойде на мястото, така че, не позволявай на никой да си играе с нервите ти - за твое добро е!


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица, за теб е важно да погледнеш на света с оптимизъм. Признай си, съвсем честно, че всъщност всичко е наред! Чувстваш се прекрасно, заобиколен си от любящи приятели и роднини, и външно не изглеждаш зле. А дребни несполуки или досадни недоразумения се случват на всеки. Когато започнеш да възприемаш живота позитивно, всичко веднага ще си дойде по местата и гледайки се в огледалото, няма да търсиш в себе си недостатъци, а ще се радваш, че изглеждаш добре.


РАК 22.06 – 23.07

За съжаление, в този период не владееш ситуацията и тя може да се променя под влиянието на чужда инициатива. Но късметът упорито върви след теб - може да разчиташ на нова перспективна работа или увеличение на старата. Но ако все още търсиш своята половинка, отиди направо в някоя агенция за запознанства - там ще ти помогнат да намериш своя партньор, а очакванията ти ще бъдат оправдани.


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Седмицата ще ти донесе нови чувства и това се отнася както за самотните, така и за семейните Лъвове. Звездите ще ти помогнат да проявиш максимално своите таланти и да обереш аплодисментите не само в любовта. Този период е особено успешен за реклама, дизайнерски разработки и за придобиване на художествени предмети. Идеална, през тези дни, ще е почивката.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Правиш много неща, но за другите и често забравяш за себе си.Очакват те нoви запознаcтвa, интepecни cтpeщи и мнoгo пoлoжитeлни емoции. Колкото по-aктивен и инициaтивeн бъдeш през тези дни, нa толкова по-голям успех ще мoжeш да paзчиташ в бъдещe. В пoнeдeлник може да възникнат някакви финансови пpoблeми, затова се пocтapaй да пoдxoждаш към вcички пoкупки колкото се мoже по-paциoнaлнo. Във втopник нe е препоръчително да oбщуваш c кoнкуpeнти и вpaгове, да сключваш кaквито и да е договори и cъмнитeлни споразумения. В cpяда може да разчиташ на благоpaзпoлoжeнието на висшecтoящи лица.


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През цялата седмица ще бъдеш в центъра на събитията. В понеделник ще почувстваш прилив на енергия, ще се появят страхотни идеи. Вторник обещава успех на твоите начинания, денят също е добър за приятелски контакти и запознанства. Но в сряда и събота, по-добре да не замисляш нищо сериозно, тъй като всички планове може да се променят. В неделя ще се изостри интуицията ти и ще можеш успешно да се справиш с натрупаните проблеми, включително и с тези, които изглеждат неразрешими. Интелектуалните занимания и игри през този период ще ти доставят истинско удоволствие.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

През този период, случайна среща може да се окаже съдбоносна. Така че, бъди внимателен с тези, които срещаш по пътя си. Други събития през седмицата може пък да станат причина за възстановяване на стари и проверени отношения. С кого ще се обвържеш за в бъдеще - решаваш ти.


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Стрелящ човек, но не убиващ - така може да се опише през тази седмица типичния Стрелец. Непрекъснато ще хвърляш стрелите на Амур в атмосферата, но изключително рядко те ще стигат до целта. Вместо това, ще докосват случайни минувачи и други странични лица - и ще трябва да си блъскаш главата над това, как да се отървеш от тези невинни жертви на твоите лудории. Въпреки че относно невинността, ще трябва да поспорим …


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Седмицата ще отлети и дори няма да я забележиш. Работата, която не ти носи удовлетворение, по-добре да я отложиш за известно време. Проверявай постъпващата информация самостоятелно и не вярвай на казаното. В отношенията с любимия човек, поеми водещата роля при организирането на съвместен отдих.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Духовната работа, въпреки че не се вижда, също дава резултати. През този период развивай собствения си вътрешен свят и се постарай да избягваш конфликтните ситуации. Сега е препоръчително да не плуваш срещу течението. Сделки, сключени в сряда, най-вероятно ще донесат стабилен доход. Във вторник ще са успешни срещите и обмена на информация. Кратките бизнес пътувания ще бъдат много ефективни. В петък, е желателно да не правиш грандиозни планове. С мъдрост и отстъпчивост ще избегнеш много конфликти.


РИБИ 20.02 – 20.03

Добра седмица за увеличаване на енергийния потенциал и подобряване на собственото здраве. Може да разкриеш своите способности и да проявиш талантливата си природата. Ключът към успеха е в самия теб и затова ще се справиш с всяка работа, с която се захванеш. Единствено трябва да се въздържаш от участие в нови проекти, ако изскочат най-неочаквано на хоризонта ти. Вторник е добре да посветиш на домашни и семейни проблеми. Четвъртък е благоприятен за поставянето на дългосрочни и краткосрочни цели. A неделя е перфектен ден за унищожаване на всичко ненужно и остаряло, както и за създаването на нещо ново.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg