Хороскопът за 2022г.: Вселената те обгръща със щастие и любов

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

 Според източния хороскоп 2022-ра е годината на Водния Тигър. Вече ви разказахме каква ще бъде 2022 според китайския хороскоп – като цяло следващите 12 месеца ще бъдат спокойни, но благоприятността на събитията до голяма степен ще зависи от нас самите и от нашата реакция на случващото се.

През 2022 г. е препоръчително да не реагирате прекалено на проблемите и да не ги взимате навътре. Трябва да поддържате чист ум във всяка ситуация.

Ето какво ще ви донесе годината на Черния Воден Тигър според зодията ви:

Овен

За Овен предстоящата 2022 г. ще бъде много благоприятна, защото Тигърът също представлява стихията на Огъня. Горещите хора от този знак трябва да действат мъдро и обмислено. Не бива да се карате с близки и да провокирате другите към конфликти. Тигърът ще помогне на представителите на този знак да обуздаят емоциите си и да намерят сродна душа. Също така през тези дванадесет месеца Овните трябва да се отърват от навиците, които отнемат от щастието им. Това е времето, в което те ще могат да станат по-добри във всяко отношение. Успехът ще бъде с тях още от първите дни на новата година.

Телец

Началото на годината трябва да бъде пречистващо време за Телеца. Има много мисли, които трябва да бъдат забравени възможно най-скоро. Тигърът ще помогне на тези хора да преодолеят завистта, гнева, да станат по-продуктивни и по-разумни. Желанието да се учи и развива е това, от което Телецът се нуждае най-много през 2022 г. През пролетта и есента Вселената може да започне да изпитва хората от този знак за сила с изкушения. Любовта и финансовите приключения няма да донесат на Телците нищо добро, затова е важно просто да вършите ежедневните си задължения, като се опитвате да не бягате от отговорност.

Близнаци

Близнаците през 2022 г. трябва да спрат да бъдат мързеливи и съветите на астролозите ще им помогнат в това. В годината на Тигъра не можете да отлагате нещата за по-късно. Колкото по-скоро Близнаците разрешат проблемите си, толкова по-добре за тях. Експертите посочват, че през новата година успехът ще бъде на страната на тези Близнаци, които знаят как да се адаптират към обстоятелствата. В повечето случаи събитията ще протичат стабилно и премерено, но понякога хората от този знак ще трябва да поемат рискове и да действат безкомпромисно, бързо вземайки важни и съдбоносни решения.

Рак

Раците трябва да подобрят самочувствието си с всички налични средства. Астролозите препоръчват да контролирате емоциите си и да не се поддавате на провокациите на другите. Раците трябва да бъдат подготвени за внезапна промяна на плановете. Тигърът не насърчава спонтанността, затова е най-добре да не ходите на дълги пътувания, без да планирате нищо предварително. Също така не сменяйте работата, без да помислите за нищо. Ако не прибързвате с решенията си, 2022 г. ще бъде доста благоприятна за Раците.

Лъв

Годината на Тигъра за Лъвовете ще бъде като глътка свеж въздух. Ритъмът на живота ще се забави леко, но в същото време Лъвовете все още ще могат да получават подаръци от съдбата в любовта, бизнеса и работата. Водата не тече под лежащия камък, така че хората от този знак трябва да останат активни, като периодично обръщат внимание на знаците на съдбата, които ги предупреждават, че стоят неподвижно и им липсва късмет. Тигърът ще даде на Лъва издръжливост, но преумората все още може да причини сериозни вреди. Поради тази причина астролозите препоръчват всички хора от този знак да разпределят правилно силите си, както и да се грижат за здравето си.

Дева

Девите трябва да останат активни и да бъдат честни със себе си и околните. Астролозите вярват, че през 2022 г. хората от този знак ще имат късмет във всички сфери на живота. Както в любовта, така и в работата, годината на Водния Тигър ще изисква повишена възвръщаемост от Девите, така че ще се изисква повече енергия и сила от обикновено. През тези дванадесет месеца е необходимо да останете в добра форма, за да попълните навреме енергийните си запаси. Астролозите съветват Девите да не забравят за почивката и релаксацията.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg