Седмичният хороскоп до 28 ноември: вдъхнете полъха на любовта

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Сега периодът е успешен за теб.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица не си заслужава да се хвърляш с главата напред в рисковани начинания с неясен резултат. Постарай се да бъдеш особено внимателен с всичко, свързано с обещания – както нищожни, така и сериозни. Дадените вече, ще се наложи да изпълниш, но да се ангажираш с нови би било неразумно. Във вторник си заслужава да обърнеш внимание на знаците на съдбата, а в петък благородните ти действия ще бъдат достойно оценени.
В личен план положението ти може да се окаже много нестабилно, затова седмицата не предразполага към признания в любов. Остави за сега всичко както е било.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През тази седмица доста неприятни за теб може да се окажат нападките от недоброжелатели или необоснованите претенции на докачливи родственици. И едните и другите трябва да ги игнорираш. Ако усилията ти на тема правилно хранене засега не дават съществен резултат, не се отчайвай. Нали за всичко е нужно време и на организма също, за да привикне към новото. За да постигнеш по-бърз резултат, опитай един-два пъти в седмицата да правиш разтоварващи дни – ден на зеленчукови салати, ден на плодови салати, ден на млечни продукти и т.н.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През тази седмица е възможно интересно запознанство. Развитието на събитията ще бъде доста вълнуващо, така че ако в плановете ти не влиза смяна на сегашния партньор, по-добре избягвай оживените места. Сега периодът е успешен за теб. Каквото и да замислиш, всичко ще ти се получава като с магическа пръчка, така че възползвай се от момента. Може дори да експериментираш с нова прическа или да боядисаш косата си в по-смел цвят, който ти отива.


РАК 22.06 – 23.07

През тази седмица се постарай по-малко да се концентрираш върху отрицателните си емоции. Желателно е да поставиш пред себе си само ясни и конкретни цели. Непременно отчитай всички аспекти на създалата се около теб ситуация. Възможно е да имаш много поводи за тревога, но все пак, по-добре би било, ако не плачеш заради всяка обидна дума. Това ще се отрази лошо на външния ти вид!. Всеки път, когато някой те наскърби, усмихни му се и кажи: Благодаря ти, че дойде!


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Период, през който ще искаш звездите на небето и Луната в добавка, обаче подходящ човек за изпълнението на тази задача няма да намериш. Ако такъв герой все пак се появи, с удоволствие ще му подариш цялата си любов. Само че астрологичната прогноза показва, че твоят герой все още не е готов за подвизи, така че въоръжи се с търпение.


ДЕВА 24.08 – 23.09

„Всичко с мярка” - това е мотото на тази седмица. Постарай се да не захващаш нищо ново преди да си завършил всичко започнато или отложено. Бъди активен само в решаването на възникналите проблеми вкъщи. Има вероятност от появата на разногласия с роднините и може да изгубиш емоционалното си равновесие.
В личен план късметът ще е с теб ако не се страхуваш да изглеждаш глупаво и започнеш да разкриваш чувствата си. Не разчитай, че мислите ти ще бъдат прочетени, а изражението на лицето ти правилно изтълкувано.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg