Седмичният хороскоп до 27.11: Съдбата ви обгръща със щастие и любов

Ноември
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (1 Vote)

Седмичният хороскоп до 27.11

Овен
Периодът на Стрелеца за вас винаги е потенциално позитивен, а тази година той може да бъде наречен и удачен. Осъществяването на вашите перспективни планове ще премине като "по масло" - постарайте се навреме да направите съответните усилия и да разширите границите на усвоеното от вас социално, кариерно и културно-образователно пространство. Във вторник и сряда ще се появят първите намеци в какво именно може да ви провърви най-много. В петък претеглете позитивните и препятстващи фактори - по-нататък действайте, опирайки се на получения баланс. Може да ви се наложи да отстранявате препятствия, може да използвате преференции. А може и едното, и другото едновременно. С други думи, настъпил е период на нелек, но успешен и динамичен живот.
     
ТЕЛЕЦ
През втората половина на ноември и в началото на декември ще се случат събития, в резултат на които вашата самооценка непременно ще нарасне. Оптимизмът и доходите - също. Особено при онези, чиито доходи зависят от клиенти, търговия и договорни процеси. В оформянето на документи и осъществяването на безналични преводи обаче в перода от 28 ноември до 7 декември проявете особена предпазливост и придирчивост. Това е време на вероятни грешки от страна на администратори и съзнателни измами от страна на мошеници. Това може да ви коства загуба на пари. Придобивките в дома ви до следващото лято ще бъдат доста солидни. В това отношение най-скоро приход на големи средства и сполучливото им използване ще е през периода от 30 ноември до 8 декември.

БЛИЗНАЦИ
От 29 ноември до 9 декември настъпва период на вашето интензивно взаимодействие с околните хора. То е не само по-интензивно отколкото е било през цялата година, но и най-продуктивното от гледна точка на очакваните от вас успехи във вид на влиятелни връзки, пътувания, по-голяма популярност в достъпна за вас среда, поява на поклонници и поклоннички, успешно посредничество в търговски и юридически проекти. Дръжте се по-близо до ярки, влиятелни, оптимистични хора и ще преуспеете. Шансовете на тези, които търсят своята половинка или интересен приятел, да ги открият са максимални. Онези, които нямат нищо против да се влеят в стремително развиващ се млад колектив - също. От 30 ноември до 4 декември не си струва да се подписват формални документи.
     
РАК
От 23 ноември до 21 декември рязко нарастват вашите шансове за успех и издигане в професионална среда, за подобряване условията на труд и усвояване на нови професионални навици, които ще бъдат високо оценени. Като следствие ще е налице съществено повишаване на доходите. Вие непременно ще го забележите от 30 ноември до 9 декември. Ако през този месец ви попадне шанс кардинално да промените длъжността си и дори направлението на своята дейност, не се съмнявайте, късметът ще бъде с вас. Първите подобни признаци ще се появят в началото на следващата седмица. Не чакайте пасивно - решително формирайте нужните ви обстоятелства във вторник и сряда. Ако не сте на работа, не пренебрегвайте оздравителните мероприятия.

ЛЪВ
От 23 ноември до 21 декември за вас последователно, с нарастваща сила, най-успешно се формират всички онези обстоятелства, които водят до реализация на вашите очевидни и най-силни желания. Под прожектора на успеха непременно ще попаднат родените през втората десетдневка на август. Но и за всички останали членове на "Лъвския парад" ще има награди и поощрения. Главното е да не искате онова, което е абсолютно нереално. "Хората на Огъня" често пъти грешат като искат неизпълнимото. От 22 до 29 ноември по-силно работи трезвият реализъм както в околните, така и у вас - постарайте се през тези дни да си изясните целите и възможностите. Защото после мнозина от вас ще стигнат връхната точка на своите стремежи и сметки. Отрезвяването ще дойде едва след 17 декември, както и съответната конкретна информация, дори тя да е прекалено разочароваща.
     
ДЕВА
Без съмнение приоритет за вас става семейството и домът. Дори да сте работохолик, сега вие се трудите за семейството. През следващите две-три седмици е възможно да пристигнат роднини. Временно или постоянно расте броя на домочадието. Всичко е за добро, води до благополучие. Ако имате намерение да повишите престижа и комфорта на обстановката в дома си, вие непременно ще го реализирате. От 30 ноември до 9 декември вие ще се чувствате вкъщи най-щастливият човек. Всеки ще има своите причини за това, но усещането непременно ще бъде хубаво. От 9 до 15 декември е възможно да пътувате със семейството си или да получите много приятна, радостна вест, която ще повиши настроението ви и дори социалното ви положение. С други думи, всичко върви към по-добро и от това следва да се възползвате колкото е възможно по-пълноценно.

 
ВЕЗНИ
През следващите две-три седмици вие ще преуспеете във всякакви преговори, договори, спорове и противопоставяния. Темата за строителството или рестарта на някои важни социални отношения стои пред вас от пролетта, нееднократно вече говорихме за това. Важно е размерът на успеха и неговият резултат да съответства на вашите най-смели претенции и стремежи. Най-внушителна сила и харизма в този процес ще имате от 30 ноември до 8 декември. Някой ще направи предложение за женитба, друг ще има успехи на дипломатическото поприще, трети ще сключи изгоден дългосрочен договор. А някой ще спечели допълнителна популярност в своя кръг. Нищо няма да ви пречи и трябва да се възползвате от това.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg