Алена за идващият дeкември: дано не сте от тези 3 зодии

Декември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.50 (1 Vote)

Ето го пълния хороскоп за последния месец на 2019. Според хороскопът за месец декември 2019 г. ще има изобилие от сурова енергия през последния месец на годината, но от вас зависи да я прецизирате и да определите как тя влияе върху вас и хората от обкръжението ви.

ЗОДИЯ ОВЕН

Според хороскопът за месец декември 2019 г. ще има изобилие от сурова енергия през последния месец на годината, но от вас зависи да я прецизирате и да определите как тя влияе върху вас и хората от обкръжението ви. Юпитер достига средата на вашия дом на отношенията ви през този месец.

Планетата предлага енергията си за разширяване и късмет, но с потенциал за прибързване и загуба на перспектива. Имайте това в предвид на 27-ми, когато Южният възел навлиза във вашия дом на отношенията. Проблемите могат да възникнат около стар нежелан модел на взаимоотношения. Търпимостта към другите може да не е лесна за вас през този месец, но ще ви се получи.

Меркурий е ретрограден във вашия Девети дом и очаквано заплита комуникациите и подкопава общуването до 20-ти. Марс ще влезе в същия дом на 25-ти, като ще ви предостави възможност да изберете толерантност към собствената си значимост.

 ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 г. периодът започва с влиянието на Нептун, планетата на заблудата и обърканото мислене, който образува груб ъгъл спрямо волевия Марс и материалистичната Венера в Скорпион, които се противопоставят на вашето Слънце. Това е астрологичната рецепта за страст, но не непременно от вида, на който може би се надявате.

„Страстен катаклизъм“ е вероятно по-точното определение за онова, което ви предстои. Енергията нараства в периода между сутринта на 8-ми и обеда на 10-ти декември, когато Луната преминава през Скорпион. Загърбете егото си и оставете пасивното си агресивно Аз у дома. За ваше щастие, ретроградният Сатурн е в третия ви дом – на комуникацията, който ви помага да намерите нов начин да изразявате в какво вярвате и какво е важно за вас.

Транзитът на Юпитер от Шестия ви дом е благоприятен за Нептун и може да ви накара да мислите и мечтаете за бъдещето си. Във въздуха има нещо специално, но несигурността от промяната може да ви изглежда страшна. Прочетете книга или отидете на семинар, който ще ви насърчи към ново, по-спокойно и по-малко отбранително състояние на ума.

 ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Според вашия хороскоп за декември месец 2019 г. Меркурий, владетелят на вашия знак Слънце, е ретрограден в Седми дом, отговарящ за отношенията.

Комуникацията със значимите за вас хора или с клиентите ви няма да е такава, каквато би могла да бъде. Ще има проведени много разговори, но ще липсва разбиране. Сатурн ще направи ракурс към Меркурий, който ще ви помогне да стигнете до корена на ситуацията. Позволете на сърцето си да се превърне във вашия орган на речта и слуха. Сатурн е ретрограден във вашия Втори дом, свързан с таланта, самочувствието и парите.

Създайте план за игри от сега до пролетта, за да развиете тези таланти, които са в основата на това кои сте в действителност. Решете какво би ви помогнало да се почувствате свободни и цели, а след това елиминирайте пречките по пътя си. Запазването на парите и контролът върху бюджета ви са особено важни през този месец. Преминаването на Юпитер в Пети дом продължава да увеличава възможността за романтика, както и за творческа изява, особено след 16-ти.

 ЗОДИЯ РАК

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 г. следващите няколко месеца ще включват лични равносметки, през които да се реши кои убеждения и модели на мислене ще се запазят за в бъдеще и кои – не. Не се колебайте да мечтаете, но трябва да се съсредоточите върху мотото „ден след ден“. През този месец вашите звездни домове, отговарящи за романтиката и отношенията ви са подчертани, така че отделете време за любимите си хора.

През този месец ще има някаква несигурност или объркване, което трябва да се подреди. Вероятно някой в обкръжението ви не е откровен за своите нужди или се преструва на нуждаещ се – огледайте се. Страстта, която ще се породи от изясняването на положението е най-добре да бъде насочена към приятни преживявания, а не към критика.

С наближаването на Коледа животът в къщи и отношенията ви се подкрепят положително. Пълнолунието този месец ще бъде един ден след Коледа във вашия знак Слънце. Бъдете със семейството си. Погрижете се за другите. Хранете се и се забавлявайте с приятелите си. Вероятно ще се запознаете с нови и интересни хора, които ще поставите в приятелския си кръг още преди края на месеца.

 
ЗОДИЯ ЛЪВ

Според астрологичният хороскоп за декември месец 2019г., докато Юпитер продължава през вашия Трети дом, разширеното мислене и комуникация са основни теми за вас през следващите 31 дни.

Преминаването на Слънцето, Марс и Венера през вашия Пети дом освен, че ще свали преградите на ограниченото ви мислене, може също така и да вдъхнови творческото ви Аз.

Присъствието на Венера тук ще засили възможността за романтични срещи в средата на месеца и след това. Астероидът Хирон в последните градуси на вашия Шести дом предоставя възможност да разширите знанията си за лекуването или да обмислите лечебна практика. Всякакви здравословни проблеми ще бъдат разрешени с професионални съвети.

ЗОДИЯ ДЕВА

Вашият месечен хороскоп за декември 2019 г. предвещава благоприятното въздействие на Юпитер, който сега е в основата на вашия

Втори дом и ще се присъедини от Южния възел на 27-ми. Започнете по-рано да анализирате навиците си за харчене и спестяване, които може да ви водят в грешна посока.

В началото на месеца ще имате достатъчно вдъхновение, за да обмислите развитието на нови таланти или умения, които могат да допринесат за вашето творческо изпълнение. Въпреки, че може да обичате реда и да избягвате изненадите, това време е вълшебно за спонтанността на творческото ви изразяване.

Вашите мисли и думи ще носят много страст през този месец. С навлизането на ретрограден Меркурий през месеца трябва да се задоволявате със собствената си мъдрост и истина, без да очаквате другите да „разберат“. Бъдете търпеливи, особено към края на месеца и по-конкретно с членове на семейството ви.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg