Хороскопът на Оксана за първите 10 дни на декември: самата съдба ви подкрепя във всичко

Декември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Началото на декември ще донесе в живота ни цяла поредица от позитивни събития, за хората ще се появи повече свобода за пътувания, развитие на бизнеса, разширяване на контактите и новите интереси. До 10-ти декември за мнозина периодът на задълбочаване на промените в работата и финансовата сфера ще завърши, ще започне подобряване на физическото самочувствие. При повечето хора месецът ще повиши финансовите амбиции, желанието за увеличаване на собствените доходи, макар понякога и чрез много рисковани методи.

ОВЕН
  Овните ще могат с лекота да съчетават високата делова активност със сериозното обучение и пътуване по цял свят или страната, без да забравят да посещават и различните клубове и изложби. През целия месец срещите им с приятели ще бъдат за тях приятен отдушник. Участието в политически или обществени процеси може да открие пред тях нови финансови и професионални възможности. В резултат пред Овните ще се отворят доста перспективни пътища, както в бизнеса, така и в личния живот, може да осъществяват контакти по целия свят. Най-успешният ви период настъпва след 10-13-ти декември, а след 20-ти ще трябва да обърнете сериозно внимание на своето здраве, тъй като резервът от сили вече не е много голям.

ТЕЛЕЦ
През декември в живота ви приближава краят на голям период на промени и пренастройване на личността и професионалната сфера, който продължаваше почти през цялата есен. Вие със сигурност сте станали значително по-амбициозни, знаете какво искате и как да го постигнете. За това време Телците биха могли да усвоят нова професия или активно да се занимават със здравето си. Важните неща ще ви преследват почти до последната предновогодишна седмица, затова всички решения и покупки трябва да бъдат бързи и целенасочени. След 24-ти Телците ще трябва три пъти да помислят преди да се съгласят да започнат нова връзка или нова работа. По-вероятно е те да са нещо съвсем временно. До 27-ми може силно да ви безпокои здравето или сложните условия у дома или на работното място.

БЛИЗНАЦИ
  В края на годината животът ви силно ще зависи от качеството и ефективността на личното и делово партньорство. Желателно е да намалите броя на срещите и контактите си с други хора, за да се концентрирате върху успехите на близък човек, по-често да намирате време за съвместна почивка, да обсъдите и при необходимост да преразгледате вашите общи бъдещи планове. Може малко да не ви достига обичайната свобода, мнозина ще се наложи да си припомнят пътя към доктора, да решават необичайни работни проблеми. Но вече след 15-ти Близнаците ще могат да започнат да дишат с пълни гърди, ще можете да си направите приятни подаръци, да обновите гардероба си, да отделите време за увлеченията си по някакво произведение или жанр на изкуството. В навечерието на Нова година ще бъде по-добре да избягвате всякакви спорове.

РАК
През зимата за Раците е особено важно да се заобиколят с топлина и грижа, включително благодарение на качествени покупки, които повишават настроението и стават приятна награда за цяла година работа. При решаването на важни въпроси може да се хвърляте от едната крайност в другата, затова е добре да си избирате достойни съветници, които ще ви предпазят от пропуски и грешки. В работата ви могат да се появят нови колеги и промени в обстановката, а в навечерието на Нова година може да си платите и дълговете. Най-успешни за вас ще бъдат първите 12 дни и последната трета на месеца, но във всяка една работа за вас ще е важно да не обидите приятели и да не се стремите на всяка цена да напълните портфейла си. Важно е работата да съвместявате с културния живот.

ЛЪВ
Възможно е да се мятате от строгост и икономии към импулсивни и доста скъпи постъпки, при това мъжете ще са също толкова непредсказуеми, както и жените. Независимо от големите задачи в бизнеса, кариерата или сериозните разходи в семейния живот, светът на разкоша и удоволствията ще ви притегля неотвратимо. Декември готви на Лъвовете големи изненади. Още около 15-ти може да спечелите голяма сума пари, да привлечете вниманието към себе си с някакви свои волеви решения и постъпки. През втората половина на месеца удоволствие ще ви донесат нови дружески срещи и познанство с необичаен кръг от хора. До последната седмица на месеца могат да ви затрупват дребни изпитания, много сериозни въпроси ще се налага да решавате сами, а част от Лъвовете в навечерието на новата година изобщо ще бъде увлечена от идеи за някакво ново строителство или нов бизнес.

ДЕВА
 Краят на годината е хубав, защото ще можете да зарадвате своя дом с нови придобивки, а така също преди Коледа да изнесете от него всичко излишно и отнемащо пространство. През първата половина на декември ще ви върви в търговски операции, при оформянето на документи, решаването на бюрократични въпроси. През това време можете да си позволите най-различни приятни покупки, това се отнася особено за официално облекло, телефони, накити. През втората половина на месеца в семейния живот са възможни някакви промени, ще пристигат или заминават членове на семейството, приятели, познати. Преди Нова година ви очаква добро настроение, светски събития, прекрасни подаръци от деца и близки. Светът около вас ще стане много по-голям и интересен, може да се появи известен нов опит, желание да внесете промяна в живота си.

ВЕЗНИ
   През този месец вие трябва да се разтоварите от всяка тежка работа, да се занимавате изключително с интелектуален труд, със събиране на интересуваща ви информация, развитие и разширяване на контактите си. Везните ще трябва да проявяват по-голяма настойчивост при всякакви преговори, да не се боят да сменят посредниците или помощниците, с които работят. Мнозина от вас ще търсят чисто пространство за общуване и бизнес, затова първите две седмици на месеца е възможно да протекат най-вече прагматично, без следа от обичайната романтика. Но с приближаването на 20-ти декември животът ще потече по-свободно, и веднага ще ви се прииска да привлечете вниманието към себе си, да си починете и да помислите за бъдещето. Пред Нова година може изцяло да преразгледате своите приоритети в много сфери на живота, включително в дружбата и в любовта, но явно не бива да бързате с окончателните решения.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg