Алена за първата седмица на декември: ще има и допълнителни доходи и постижения в любовта

Декември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

През този месец ни очакват и конфликти между тези, които искат блага за всички, и онези, които се грижат изключително за себе си и за своите близки. Хората, които смятат, че общото стои над частното, ще се опитат да натрапят своите принципи на онези, които смятат своите проблеми и нужди за по-важни, но без успех - стремежът на болшинството към свобода на избора няма да им остави и най-малък шанс да бъдат разбрани.

ОВЕН
През първите две десетдневки на декември Овните ги очаква повишена активност. Най-вероятно ви предстои да организирате нещо, да се сражавате за някого, често да пътувате някъде, да започнете многобройни нови проекти – както дългосрочни, така и кратковременни. Ще има много тичане и грижи, но това безусловно ще ви допадне.

А след това са вероятни "засади" във вид на противопоставяния с влиятелни хора, борба със своя собствен мързел, с нежеланието да поемете върху себе си каквато и да е отговорност. Възможно е да пропаднат или рязко да се променят някакви планове, ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху нещо важно, ще имате нужда от допълнителна почивка.

В началото на месеца очевидно ви предстои да разработите планове за действия не само за себе си, но и за хората около вас. В средата на декември някакво събитие още повече ще повиши вашата самооценка и ще укрепи авторитета ви, очакват се и странични доходи. В края на месеца ще се наложи да се търсят допълнителни ресурси.

Най-благоприятните за вас дни през декември : 4, 8, 11, 18, 27.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 2, 3, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31.
    
ТЕЛЕЦ
През декември Телците ще очакват своите основни успехи и "бонуси" след 21-и – ще има и допълнителни доходи, и постижения в кариерата, и някакви награди за минали постижения- При това ще се появи възможност да започнете проект, който дълго и упорито сте договаряли с шефовете или с деловите партньори.

А дотогава, очевидно ще се наложи да се сложи ред в някакви стари дела, да се противостои на онези, които се опитват да превърнат вашия живот в зле организиран панаир, и да се занимават с решаването на официални въпроси, което на свой ред ще изисква чести пътувания и обикаляне и тропане по бюрото на чиновници.

В началото на месеца не си струва да правите дългосрочни планове - смяната на приоритетите няма да ви позволи да ги реализирате. В средата на декември не е изключено да имате непредвидени разходи и не особено приятни срещи. В края на месеца се очакват странични доходи, а някаква влиятелна личност ще ви окаже важна и своевременна протекция.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 2, 10, 11, 12, 16, 30.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 13, 20, 27.
    
БЛИЗНАЦИ
Близнаците ги очаква нелек, но доста ползотворен месец. Голяма е вероятността, реализирайки амбициите си през декември и изпълнявайки някакви служебни задачи, , да се наложи да се противопоставите на болшинството и да се борите за правото си да вземате самостоятелни решения. Колкото сте по-настойчиви и несломими, толкова повече успехи ще постигнете.

Освен това, през третата десетдневка за вас може да си спомни някакъв влиятелен човек, който някога вече е прибягвал към вашите услуги. Взаимодействието с него ще ви донесе добри пари, ако разбира се не решите, че сте се уморили и не се откажете от неговото крайно примамливо и изгодно предложение.

В началото на месеца се въздържайте от спонтанни пътувания с хора, които често попадат в неприятности. В средата на декември някакви ваши неочаквани желания ще станат за вас "двигател на прогреса". В края на месеца се очаква среща с хора, с които ви свързва здрава дружба, независимо от разликата във възрастта.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 12, 13, 18.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 1, 8, 15, 22, 29.
    
РАК

През първите две десетдневки на декември ще се наложи често да присъствате на различен род мероприятия и да се занимавате с обществена дейност. Голяма е вероятността за вас това да бъде "плащане на дълг", т.е. изпълнение на поети някога от вас ангажименти. При това ще се появи възможност да разширите кръга от познанства, вярно е, че това може изобщо да не ви зарадва.

Третата десетдневка ще ви донесе проблеми в междуличностното общуване и затруднения в реализацията на някакви лични планове. Затова пък в деловата сфера ви очакват не само шумни успехи, но и напълно заслужени награди за онова, което сте направили през годината. Очаква се и начало на нови проекти, които са планирани и обсъждани отдавна.

В началото на месеца от вашето внимание ще се нуждаят хора, за които вие сте определена ценност. В средата на декември ще можете да осъществите някакво старо намерение, което по-рано не е могло да бъде реализирано поради известни ограничения. В края на месеца при вас ще "доплуват" разнообразни материални блага.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 5, 8, 12, 15, 16, 22, 26.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 13, 17, 27, 31.
    
ЛЪВ
През първите две десетдневки на декември Лъвовете ги очакват доста неприятни изненади в работата, но ще се окаже извънредно лесно да се справите със ситуацията. Голяма е вероятността за вас да се застъпят онези, които са във възторг от онова, което вие правите. Така че основната част от проблемите ще ви подмине, макар че всичко това и на вас ще коства доста нерви.

През третата десетдневка ще ви се наложи да си спомните за някои задължения, за чието изпълнение, както разчитахте вие, през дадения период никой няма да попита. Впрочем, изпълнението им ще ви донесе допълнителни доходи и някакви приятни бонуси. Очаква се още и да общувате с хора, които имат какво да ви предложат в перспектива.

В началото на месеца очевидно ви предстои да отстоявате някакви свои права. В средата на декември най-вероятно ще ви завладее пристъп на щедрост и вие ще похарчите немалка сума за подаръци на скъпи за вас хора. В края на месеца вие вероятно ще се заемете не толкова с равносметка, колкото с планиране на бъдещите си ангажименти и постижения.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 11, 16, 18..
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 3, 10, 24, 31.
    
ДЕВА

През декември на Девите едва ли ще им бъде леко. Очевидно ще се наложи първите две десетдневки да бъдат посветени на противопоставянето с хора, които по някакви причини не искат повече да си сътрудничат с вас и се отказват да изпълняват поетите от тях ангажименти. Очакват се и проблеми с финансите, особено ако имате дългове.

Третата десетдневка ще донесе стабилизиране на някакви междуличностни отношения, а що се отнася до деловата сфера, възможно е да започнат глупави проблеми заради някакви загубени или неправилно оформени документи, ненавременно "отпускане" на околните и невъзможност да завършите в срок някакви важни проекти.

В началото на месеца е вероятно да направите несполучливо пътуване - ще загубите много време, а резултатът ще се окаже отрицателен. В средата на декември една обмислена от всички страни идея ще ви помогне да се избавите от някакви неприятности. В края на месеца Съдбата ще ви срещне с полезни хора и това частично ще закрепи служебното ви положение.

Най-благоприятните за вас дни през декември: 19, 20.
Дни, в които трябва да сте по-внимателни: 8, 16, 22, 23, 29.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg