Любовният хороскоп на Алена до 8 декември: сърцето ви е пълно с любов и щастие

Декември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Ето какво се подготвили звездите в любовен план за различните зодии тази седмица-Ще има щастливи и разочаровани, но повече ще бъдат първите! Дали вие ще бъдете от тях-Убедете се сами, като проверите любовния си хороскоп за седмицата по-долу:

Овен

През първата седмица на декември ще се радвате на сериозна подкрепа от страна на партньора, особено ако имате финансови затруднения или нужда от съвет, свързан с финансов въпрос.

Телец

Тази седмица предлага много емоции, тъй като любовният и социалният ви живот ще се слеят. Това е добре дошло за вас, защото получавате всичко в едно.

Близнаци

Може би е време да споделите с любимия човек амбициите си, свързани с кариерата.
Той ще ви предложи подкрепа, а доверието ви ще премине на ново ниво. Рак

Трябва да промените мирогледа си и да „влезете в обувките” на половинката си. Това е единственият начин да получите отговори на важни за вас въпроси, както и да си обясните държанието на партньора.

Лъв

Ако чувствате, че сърцето ви е пълно с любов и щастие, може би не е лошо да се опитате да вербализирате чувствата си. Това ще зарадва партньора.

Дева

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване, било то и само за уикенда.

Везни

Чувствате се така, сякаш сте открили вашата сродна душа. Колкото и да сте щастливи в любовния си живот, не споделяйте мислите си на глас, защото може да подплашите половинката, особено ако връзката ви е нова.

Скорпион

Декември е решил да ви повози на любовната вълна категорично. Либидото ви е с космични величини, така че страстта ще властва във вашия дом.

Стрелец

През идните 5 дни вниманието ви ще бъде концентрирано върху някакви положителни промени у дома. Може би искате да освежите интериора, а може и да имате нужда просто от по-празнична есенна атмосфера.

Козирог

Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на внимание от срещуположния пол. Това може да подразни половинката, но на вас ще ви даде самочувствие и смелост.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg