Седмичният любовен хороскоп на Оксана: Небесните тела превръщат в реалност всички ваши мечти

Декември
Typography
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Нека сега бъдем по-конкретни в прогнозите и обърнем внимание на всеки един знак от зодиака и любовните изненади, които го очакват през тази седмица.

Овен

Тази седмица ще бъдете изненадващо спокойни и уравновесени в любовните отношения. Типичната за вас тревожност ще бъде изместена от прилив на спокойствие и блажено затишие. И не, това не е затишие пред буря. Звездите са благосклонни към вас и ви изпращат радостни емоции без вие да сте си мръднали и малкия пръст. Където има любов в живота ви, там е истинската наслада. Отдайте й се и си позволете поне веднъж и вие да бъдете пасивната страна в отношенията. връзка, щастие, спокойствие.

Телец

Усещате повече от всякога своя вроден чар и харизма, а с последното си завоевание, акциите ви направо летят в небесата. Искате да излезете и да покажете на мъжкото съсловие колко съблазнителни можете да бъдете. Не забравяйте обаче и вие да отдавате любов и привързаност, а не просто да изисквате сексуално подчинение. Иначе рискувате да заплетете сериозни интриги, от които няма лесно да излезете. Внимавайте да не нараните чувствата на ваш близък, който считате просто за приятел, а той изпитва дълбоки чувства към вас.

Близнаци

Много благотворни планети ще влияят положително на любовния ви живот, Близнаци. Съвсем нескромно можете да се похвалите, че мечтите ви се превръщат в реалност. Комуникацията с вашия партньор е блестяща, както и чувството на отдаденост и грижа за нуждите на другия. Усещате закрила и любов. Какво повече ви трябва в този живот? Четвъртък е вашият магически ден. Ще изживеете всеки един детайл по израстването си в любовен план и ще разберете как да бъдете в хармония със себе си. близнаци, хармония в отношенията, двойка, есенни листа

Рак

Тази седмица няма да бъде вашата. Ще искате да имате тайно място в света, където да скриете от всичко лошо, което сякаш ви преследва по петите. Вместо да бягате от реалността, се опитайте да намерите баланса в любовния си живот, като анализирате най - дълбоките си страхове и травми от детството. Тогава вземете решение какви стъпки трябва да предприемете, за да си върнете уюта у дома и топлите отношения с вашия съпруг и деца. Важно е да осъзнаете, че не сте центъра на Вселената и вниманието, което изисквате е прекалено и нереалистично. Тогава проблемите ще изчезнат като с магическа пръчка.

Лъв

Седмицата няма да започне добре в любовен план за Лъвовете. Има голяма вероятност да разберете, че партньорът ви ви лъже или дори ви изневерява под носа. Важно е да решите за себе си дали сте готови да простите, защото прекалено много се обичате или е време да сложите край на връзката си, защото дълго време търпите неприемливото поведение на съпруга си. Същото така може да замислите – давате ли всичко от себе си, за да поддържате огъня във вашата връзка или сте се пуснали по течението?

Дева

Ако искате да имате добри любовни взаимоотношение през тази седмица, ви съветваме да подходите към всеки един разговор с искреност. Лошото е, че самите вие ще се чувствате объркани и няма да знаете какво точно искате от човека до вас, но определено ще искате нещо. Освен това няма да ви бъде лесно да бъдете достатъчно тактични и любезни, за да избегнете нежелани конфликти ситуации. Научете се да сдържате емоциите си, защото едно дребно избухване може да отвори кутията на Пандора у дома.

Следете своят хороскоп всеки ден в Bg-Astrology.net
Четете десетки заинтригуващи материали всяка седмица!
Изпращайте своите предложения и статии за публикуване на zona_ok@mail.bg